Information om Lighting

Philips Lighting gör livet enklare för människor med ljus genom att leverera innovativa och energieffektiva lösningar till konsumenter och professionella kunder, varje dag, överallt. Vi fokuserar på vad människor verkligen behöver och utnyttjar vår expertis i samarbete med många ledande samarbetspartner för att skapa de mest innovativa och meningsfulla lösningarna på marknaden.

Forma framtiden

Philips Lighting är ledande inom belysning och driver den digitala belysningsrevolutionen. Vi använder vår kundkännedom och våra tekniska innovationer tillsammans med vårt betrodda varumärke och vår position som global ledare för att leda den digitala belysningsrevolutionen.

 

Vi tar hand om människors behov av belysning. Inomhus erbjuder vi belysning för hemmet, butiker, kontor, skolor, hotell, fabriker och sjukhus. Utomhus erbjuder vi belysning på vägarna (gatubelysning och bilbelysning) och för offentliga miljöer, bostadsområden och sportarenor. Dessutom arbetar vi med ljusinspirerade upplevelser i arkitektoniska projekt. Vi erbjuder även belysning för särskilda tillämpningar inom specialområden som trädgårdsskötsel och vattenrening.

 

Med de nya belysningsteknikerna, som LED-tekniken, och det växande behovet av energieffektiva lösningar kommer Philips att fortsätta forma framtiden med nya banbrytande belysningstillämpningar.

 

Businesses_lighting_highlights_1_180x90.jpg

Anslutna hem

Med lanseringen av världens smartaste webbaktiverade LED-belysningssystem i hemmet, Hue, har en ny era inletts. Den har inte bara förändrat sättet vi ser på och upplever belysning i hemmet, utan den har också gjort det möjligt för oss att skapa och styra belysningen via apptekniken.

Please Enter Image Title

Smartare städer

Den globala urbana befolkningen förväntas passera fem miljarder år 2030. Därför utvecklar vi innovativa lösningar som kan bidra till att möta framtida behov i städerna. En sådan lösning är Philips CityTouch som ger dynamisk, intelligent kontroll över hela staden – och ger ljus precis när och där det behövs. En annan är att hjälpa städer att utveckla sin identitet.

Businesses_lighting_highlights_3_180x90.jpg

Bättre prestanda

Ljus har en positiv inverkan på människor. Det påverkar vårt fysiska, känslomässiga och mentala tillstånd. Med Philips SchoolVision kan lärarna styra atmosfären i klassrummet och anpassa ljuset efter ämne och uppgift och efter tidpunkt på dagen. En annan ljusinställning bidrar till att liva upp eleverna när de behöver vara aktiva, ger en bra start på morgonen eller eftermiddagen, ökar koncentrationsförmågan vid svåra uppgifter och skapar en avkopplande miljö vid individuellt arbete eller lugna stunder.

Belysningstrender

– Världen behöver mer ljus

 

– Världen behöver energieffektiv belysning

 

– Urbaniseringen leder till 3 miljarder fler människor i städerna år 2050


– Världen behöver digital belysning.


– Digitaliseringen driver behovet av inbyggda belysningslösningar

 
Eric Rondolat


Vice verkställande direktör och VD på Philips Lighting


 
 
Nyckelaffärsområden

  • Lampor
  • Professionella armaturer och system
  • Armaturer och system för hemmet
  • Belysningssystem
  • Bilindustrin
  • Fordonsindustrin
  • Lumileds
  • Särskilda belysningstillämpningar
 
 
Relaterade länkar