Välj universalfjärrkontroll!

Är fjärrkontrollen trasig eller har du tappat bort den? Eller vill du kanske styra alla dina enheter med en fjärrkontroll? Med en universalfjärrkontroll från Philips återfår du kontrollen och livet blir lättare, eftersom den styr många enheter oavsett typ och märke. Den här sidan ger vägledning till den bästa universalfjärrkontrollslösningen.

Konsolideringslösningen - Prestigo

Prestigo-universalfjärrkontrollerna konsoliderar upp till 20 enheter i en enda fjärrkontroll. Inget mer krångel med olika fjärrkontroller: en Prestigo är lättinstallerad och lättanvänd.

Läs mer om Prestigo

Ersättningslösningen - Perfekta ersättningar

Philips ger dig perfekta ersättningsfjärrkontroller när originalfjärrkontrollen går sönder eller tappas bort. Med våra pålitliga fjärrkontroller återfår du kontrollen direkt och kan styra utrustningen på bästa möjliga sätt.

Läs mer om Perfekt ersättning

Förenklad total kontroll

Har du problem med för många fjärrkontroller? Philips ger dig möjlighet att ersätta dem alla med en enda universalfjärrkontroll i Prestigo-sortimentet. LCD-skärmen ger fullständiga knappfunktioner och med aktiviteter kan du bekvämt starta underhållningen. Den är också enkel att ställa in via datorn.

Se alla Prestigo-fjärrkontroller

Intuitiv navigering

Prestigo-universalfjärrkontrollerna är enkla att använda och ger snabb åtkomst till de knappar du behöver. De känns enkelt igen med sin rena, tydliga knapplayout. Du kan även lägga till eller ta bort knappar på LCD-skärmen, vilket är praktiskt för funktioner du inte använder så ofta.

Starta underhållningen enkelt

Starta dina hemunderhållningsaktiviteter med en enda knapptryckning istället för att kontrollera varje enskild enhet i separata steg. Tryck bara på aktivitetsknappen för exempelvis "se på film", så slår Prestigo automatiskt på de olika enheterna – som TV:n, DVD-spelaren och hemmabiosystemet – så att du kan se på film.

Enkel inställning

Anslut Prestigo-fjärrkontrollen till din PC eller Mac via USB och få en enkel datorkonfiguration, som tillhandahålls på olika språk. Anpassa funktionerna i några enkla steg.

Framtidssäkrad

Prestigo levereras med en infraröd koddatabas med mer än 300 000 enheter. Du kan styra praktiskt taget vilken enhet som helst som finns på marknaden idag - oavsett modell eller märke. Tack vare internetuppdateringar och inlärningsfunktioner kan du med Prestigo också styra de enheter du köper i framtiden.

Perfekt ersättning

Har originalfjärrkontrollen till TV:n eller DVD-spelaren gått sönder eller försvunnit? Philips kommer till undsättning med en universalfjärrkontroll ur den perfekta ersättningsserien. Med den unika funktionen Enkel inställning kan du återta kontrollen i bara 3 steg. De stora knapparna gör fjärrkontrollen lättanvänd och designen gör att den passar naturligt i handen.

Se alla perfekta ersättningsfjärrkontroller

Enkel inställning

Philips erbjuder den unika funktionen Enkel inställning, den lättaste inställningen du kan föreställa dig. Sök bara efter koden till enheten i snabbstartguiden, ange den på fjärrkontrollen och tryck på på/av-knappen tills enheten stängs av. Kontrollera att alla knappar fungerar och du har återfått kontrollen. Det är verkligen bara 3 steg!

Lättanvänd

Perfekta ersättningsfjärrkontroller är lättanvända tack vare att tydlig layout och rejäla knappar förbättrar funktionaliteten. Vissa fjärrkontroller har dessutom förbättrats med lysande och bakgrundsbelysta knappar, vilket underlättar avläsning i mörker.

Ergonomisk design

Tack vare Philips konsumentfokuserade designers passar formen på våra perfekta ersättningsfjärrkontroller naturligt och balanserat i handen.