Andas skillnaden

Ta kontroll över din inomhusluft

Luftfrenare
Allergier

Luftfuktare
Torr luft

Kombiprodukter
Optimal luft

Philips Air besöker familjen Bergström

 

I 47 % av Sveriges hushåll bor det någon med astma eller allergi. Familjen Bergström är en av dessa familjer, där 3-årige Carl-Douglas har förkylningsastma. Se hur det gick när familjen fick testa en kombinerad luftrenare och luftfuktare från Philips.

 

Spela video

Vår inomhusluft

 

Inomhusföroreningar kan komma från bl.a. matlagning, rengöringsprodukter och husdjur. Nya möbler och ny färg eller nya tapeter kan också avge gaser och flyktiga organiska föroreningar. Dessutom blandas den redan förorenade inomhusluften med  föroreningar utifrån. Även med stängda dörrar och fönster kan allergener och småpartiklar på under 2,5 mikrometer komma in genom ventilationen. Pollen från träd, gräs och växter är faktiskt en vanlig allergen inomhus, som kan ge allergisymptom. Ett annat inomhusallergen är damm, som innehåller dammkvalster, mineraler och andra partiklar som kan ge svåra allergiska reaktioner och astma.

 

För att mögel, bakterier och virus inte ska växa eller spridas bör luften i hemmet hålle en fuktighet mellan 40–60 %. Ett rum med optimal luftfuktighet är bekvämare att vistas i, gör det lättare att andas och gör att huden inte torkar ut.

Vår teknik tar bort

 

Visste du att luften i våra hem kan vara 2–5 gånger så förorenad som utomhusluften enligt Världshälsoorganisationen, WHO*. Upp till var femte svensk lider av pollenallergi, astma eller andra allergisjukdomar. Många tror att de är skyddade i hemmet, men tvärtemot är inomhusluften ofta betydligt mer förorenad än utomhusluften. 

Pollen och allergener
Torr luft

Damm och

kvalster

Gaser och lukt
Bakterier och
virus
Partiklar

Tar hand om din inomhusmiljö

 

Ren luft med optimal fuktighet i hemmet är viktigt för hälsan.

Vita Shield
Naturlig filtrering  – VitaShield IPS - teknologi filtrerar bort ultrafina partiklar så små som 20 nanometer(0,00002 mm) som exempelvis allergener, bakterier, damm och virus.
AeraSense
Gör det osynliga synligt - AeraSense – Partikelsensor som mäter luftens kvalitet inomhus, ställer automatiskt in luftrenaren för optimal luftrening samt ger återkoppling på luftkvaliten i realtid.
NanoCloud
Optimal och hälsosam luftfuktighet – NanoCloud-teknologi säkerställer optimal luftfuktighet (40-60 %) och minskar även spridningen av bakterier, virus och dammbildning.
Philips Air-appen

Testad av ECARF för allergiker


Ett kliniskt test som utförts av ECARF, en av världens ledande organisationer inom allergiforskning, visade att pollenallergiker som använder Philips Air Purifier får betydligt färre symptom på pollenallergi, som nysningar, röda och rinnande ögon, kliande och rinnande näsa och hudbesvär.
* Efter 90 minuters exponering med Philips luftrenare jämfört med exponering utan filter – Kliniskt testad av ECARF
Philips Air-appen

Nöjdhetsgaranti

 

Med Philips Nöjdhetsgaranti kan du köpa och använda produkten 60 dagar, är du inte helt nöjd får du pengarna tillbaka.

Filterbyte och underhåll

För ren inomhusluft och optimal luftfuktighet i hemmet är det viktigt att du rengör och både produkt och filter regelbundet. Läs mer om hur du bäst byter filter och rengör din luftvårdsprodukt från Philips.

Välj luftvårdsprodukt

 • Luftrenare

  Luftrenare

  Philips luftrenare avlägsnar effektivt partiklar och allergener som exempelvis pollen, djuravfällningar och bakterier. Läs mer om Philips luftrenare!

 • Luftfuktare

  Luftfuktare

  Philips luftfuktare ger dig en optimal luftfuktighet på ett naturlig och hygieniskt sätt. Läs mer här om Philips luftfuktare!

 • Kombi

  Kombi

  Philips kombinerade luftrenare och luftfuktare ger dig de dubbla fördelarna av renare luft och optimal luftfuktighet. Läs mer här!