Ren luft med optimal luftfuktighet

Philips Air Combi

Combi – luftrenare och luftfuktare

Få bättre inomhusluft med en kombinerad luftfuktare och luftrenare från Philips. Det professionella filtreringssystemet Vitashield IPS renar luften medan fuktaren med Nanocloud-teknik ger den rätta, behagliga luftfuktigheten.

Vilka är fördelarna med Philips Air Combi för dig och din familj?

 

  • Philips Air Combi för luftrening och luftfuktning ger dig behagligare och hälsosammare inomhusklimat.
  • Philips Air Combi filtrerar 99,9% av allergener så som pollen, kvalster, djuravfällningar samt mögelsporer och bidrar till en hälsosammare inomhusluft.
  • Förutom att rena luften i ditt hem, säkerhetsställer även den unika 2-i-1 funktionen att luften håller en optimal luftfuktighet (40-60%). Vid optimal luftfuktighet minskas spridningen av bakterier, virus och dammbildning, samt minskar risken för torr hud.

Renare luft och optimerad luftfuktighet


Att andas ren luft kan vara lika viktigt som att äta hälsosamt. Det är också viktigt att luften har en bra luftfuktighet. Torr luft kan ge irritationer i ögon, näsa och hals och göra oss mer mottagliga för allergener och bakterier bland annat. Under vinterhalvåret här i Norden kan luften inomhus bli torr på grund av att luften utomhus är mindre fuktig. Dessutom vrider vi upp värmen inomhus vilket gör att luften torkas ut. Torr luft kan göra det svårt att sova och ge besvär med allergier, astma och luftvägsproblem. Även hår och hud torkas ut.

Vi har fört samman vår kraftfulla reningsteknik VitaShield IPS med NanoCloud-teknik för luftfuktighet till en perfekt kombination. Denna Air combi 2-i-1 skyddar dig och din familj mot föroreningar och ger lättnad för dig som lider av allergier eller andra luftvägsbesvär.

Allergivänlighetstestad av ECARF


Ett kliniskt test som utförts av ECARF, en av världens ledande organisationer inom allergiforskning, visade att pollenallergiker som använder Philips Air Purifier får betydligt färre symptom på pollenallergi, som nysningar, röda och rinnande ögon, kliande och rinnande näsa och hudbesvär eftersom allergenerna försvinner från inomhusluften.
* Efter 90 minuters exponering med Philips luftrenare jämfört med exponering utan filter – Kliniskt testad av ECARF

Naturlig och hygienisk luftfuktighet


Ingenting kan vara enklare eller mer naturligt. NanoCloud-tekniken i våra kombinationsprodukter använder naturlig avdunstning för att fukta inomhusluften. Vattenmolekylerna är så små att de sprider färre bakterier* än fukt som skapas med ultraljudsluftfuktare.

Alla mineraler ligger kvar i vattentanken, som är lätt att rengöra. Eftersom vattenångan är så finfördelad ligger den kvar i luften längre och orsakar inga fuktfläckar på intilliggande ytor.


*Baserat på utsläpp av bakterien Pseudomonas Fragi direkt från rena enheter och filter efter två timmars användning på högsta inställningen, med steriliserat vatten med bakterierna tillsatta, i ett 1 m3 utrymme som fräschas upp med 280 L/min, (74 gpm).

Njut av renare luft – varje dag


Vi tror på naturligt ren luft. Därför använder vi oöverträffad Vitashield IPS-teknik i våra Air Combi 2-i-1-enheter, med aktiv filtrering i flera steg som filtrerar bort upp till 99,97 % av partiklar ner till 0,3 mikrometer – den storlek som de flesta luftburna allergener, skadliga partiklar, obehagliga lukter, flyktiga organiska föreningar och bakterier har. Vår Vitashield IPS-teknik klarar faktiskt det mesta, till och med virus. För renare, hälsosammare inomhusluft utan användning av starka kemikalier eller ozon i rum på upp till 95 m2.
Som pollenallergiker är det en underbar produkt."

Skriven av Piknim på Philips.se

Se alla kombiprodukter

 

Fuktfilter för luftfuktare

Filtret till Philips luftfuktare ger god vattenabsorbering och effektiv avdunstning.

 

HEPA-filter för fina partiklar

Vårt NanoProtect HEPA-filter tar bort 99,97 % av föroreningspartiklarna från inomhusluften – fint damm, bakterier, virus och allergener ner till 20 nanometer.

Övriga produkter

  • Luftrenare

    Philips luftrenare avlägsnar effektivt partiklar och allergener som exempelvis pollen, djuravfällningar och bakterier. Läs mer om Philips luftrenare!

  • Luftfuktare

    Philips luftfuktare ger dig en optimal luftfuktighet på ett naturlig och hygieniskt sätt. Läs mer här om Philips luftfuktare!