Ren luft med optimal luftfuktighet

Philips Air Combi
Philips Combi-luftrenare

Philips Air Combi  

Luftrenare och luftfuktare  


Få bättre inomhusluft med en kombinerad luftfuktare och luftrenare från Philips. Det professionella filtreringssystemet Vitashield IPS renar luften medan fuktaren med Nanocloud-teknik ger den rätta, behagliga luftfuktigheten.

 

•  För rum upp till 45 kvm

•  Filtrerar bort 99 % bakterier*

•  Befuktningsgrad: 300 m³/h *

•  Rummets storlek: upp till 43m²

Vilka är fördelarna med Philips Air Combi för dig och din familj?

 

  • Philips Air Combi för luftrening och luftfuktning ger dig behagligare och hälsosammare inomhusklimat.

  • Philips Air Combi filtrerar bort allergener så som pollen, kvalster, djuravfällningar samt mögelsporer och bidrar till en hälsosammare inomhusluft.

  • Förutom att rena luften i ditt hem, säkerhetsställer även den unika 2-i-1 funktionen att luften håller en optimal luftfuktighet (40-60%).

  • Vid optimal luftfuktighet minskas spridningen av bakterier, virus och dammbildning, samt minskar risken för torr hud.

Pollen och allergener

Torr luft

Partiklar

Damm och kvalster

Bakterier, virus och mögel

Gaser och lukt

Renare luft och optimerad luftfuktighet


Att andas ren luft kan vara lika viktigt som att äta hälsosamt. Det är också viktigt att luften har en bra luftfuktighet. Torr luft kan ge irritationer i ögon, näsa och hals och göra oss mer mottagliga för allergener och bakterier bland annat. Under vinterhalvåret här i Norden kan luften inomhus bli torr på grund av att vi vrider upp värmen inomhus vilket gör att luften torkas ut. Torr luft kan göra det svårt att sova och ge besvär med allergier, astma och luftvägsproblem. Även hår och hud torkas ut.

Vi har fört samman vår kraftfulla reningsteknik VitaShield IPS med NanoCloud-teknik för luftfuktighet till en perfekt kombination. Denna Air combi 2-i-1 skyddar dig och din familj mot föroreningar och ger lättnad för dig som lider av allergier eller andra luftvägsbesvär.
Spela video
Philips Air-app

Allergivänlighetstestad av ECARF


Ett kliniskt test som utförts av ECARF, en av världens ledande organisationer inom allergiforskning, visade att pollenallergiker som använder Philips luftrenare och luftfuktare får betydligt färre symptom på pollenallergi, som nysningar, röda och rinnande ögon, kliande och rinnande näsa och hudbesvär eftersom allergenerna försvinner från inomhusluften.
* Efter 90 minuters exponering med Philips luftrenare jämfört med exponering utan filter – Kliniskt testad av ECARF

Njut av renare luft – varje dag

 

Vi tror på naturligt ren luft. Därför använder vi oöverträffad Vitashield IPS-teknik i våra Air Combi 2-i-1-enheter, med aktiv filtrering i flera steg som filtrerar bort upp till 99,97 % av partiklar ner till 0,3 mikrometer – den storlek som de flesta luftburna allergener, skadliga partiklar, obehagliga lukter, flyktiga organiska föreningar och bakterier har. Vår Vitashield IPS-teknik klarar faktiskt det mesta, till och med virus. För renare, hälsosammare inomhusluft utan användning av starka kemikalier eller ozon i rum på upp till 95 m2.

Som pollenallergiker är det en underbar produkt."

Skriven av Piknim på Philips.se

Recensioner

Användaromdöme  / 5
Användaromdöme  / 5

Filter till din Philips Air Combi

filter

 

Fuktfilter för luftfuktare

Filtret till Philips luftfuktare ger god vattenabsorbering och effektiv avdunstning.

HEPA-filter

 

Alltid hälsosam luft

Det aktiva partikel-kolfiltret filtrerar bort mikroskopiska partiklar, allergener, bakterier och virus samt ett vitt spektrum med skadliga gaser inklusive formaldehyd.

Övriga produkter

  • Luftrenare

    Philips luftrenare avlägsnar effektivt partiklar och allergener som exempelvis pollen, djuravfällningar och bakterier. Läs mer om Philips luftrenare!

  • Luftfuktare

    Philips luftfuktare ger dig en optimal luftfuktighet på ett naturlig och hygieniskt sätt. Läs mer här om Philips luftfuktare!