Från soppa och såser till krämiga smoothies, en handhållen mixer från Philips är en behändig köksmaskin som underlättar matlagningen. Se våra recept för handmixer.
Portioner3-4,Förberedelse:60 min.,Tillagningstid90 min.
1. Skär grönsakerna till fyllningen i bitar så att de får plats i MultiChopper.
2. Med den extra stora hackaren med MultiChopper-tillbehöret hackar du fyllningsingredienserna i små bitar. Lägg i en skål och blanda med 2 msk olivolja. Krydda med salt och peppar.
3. Strax före stekning lägger du försiktigt i fyllningen i kycklingen, men fyll inte på med för mycket. Fyllning som blir över kan tillagas i ugnen i 170° C i en lätt smord gryta i 30 minuter.
4. Värm ugnen till 230 °C. Lägg kyckling i ugnen och stek i 10 min.
5. Värm honung och citronsaft i en kastrull över låg/medelhög värme med kryddor, salt och peppar.
6. Sänk ugnstemperaturen till 175 C. Pensla kycklingen med honungs- och citronmarinaden och lägg tillbaka kycklingen i ugnen och stek i ytterligare 90 eller 20 minuter per pund i vikt.
7. Pensla kycklingen var 30:e minut med honungsmarinaden tills all marinad har använts.
8. Kycklingen bör vara genomstekt efter cirka 90 minuter.
9. Garnera med finhackad persilja
Tips: Kycklingens inre temperatur ska vara 77 °C i bröstköttet och 85 °C i lårköttet om du använder en köttermometer. En fylld kyckling kan ta längre tid att tillaga. Om du inte har en termometer kan du utgå från att kycklingen är tillagad när saften från kycklingen rinner utan spår av rosa.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.