Skala gurkorna och halvera på längden, ta ut innanmätet med en sked. Sätt i rivningsverktyget i matberedaren och riv gurkan.
Blanda gurkan med mynta, yoghurt, 1 msk olja och vitlök. Krydda med salt och peppar och smaka av.
Pensla lammkotletterna lätt med olja, krydda efter smak med salt och peppar och grilla på utegrillen i 6-7 minuter, tills kotletterna är bruna utanpå och något rosa inuti. Servera med gurksallad.
Tillagningstid: 20 minuter
Relaterade recept
Huvudrätter
Rådjursbiff Med Valnötssås Och Granatäpple | Philips
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.