0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sötpotatissallad

    Lite nötig...

    Portioner 4 p, Förberedelse: 25 m, Tillagningstid 0 m

    Ingredienser

    • 3 skalade sötpotatisar (500 g)
    • 2 msk nötolja
    • salt
    • peppar
    • chilipulver
    • 250 g halverade körsbärstomater
    • 75 g ruccola
    • 30 g alfalfagroddar
    • 3 msk pinjenötter

    Så här gör du:

    • Halvera sötpotatisen och skär i tunna skivor. Blanda med en matsked nötolja och smaka av med salt och chilipulver. Lägg skivorna i ångskål 1. Ställ timern på 15 minuter och koka tills de är mjuka. Låt potatisen svalna.
    • Gör en dressing av vinäger, olivolja, 1 msk nötolja, salt och peppar.
    • Blanda potatisskivor, tomater, ruccola, alfalfagroddar och dressing i en stor skål och strö över pinjenötter.
    • Total tillagningstid cirka 25 minuter
    Sötpotatissallad | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.