Strykning

Visa
Översikt
Lista
Produkttyp
Pris
Ångpuff
Vattentankskapacitet
1,2 l till 1,7 l

Med god kapacitet kan du njuta av oavbruten strykning i en till två timmar, vilket är längre än med ett traditionellt strykjärn.

1,8 l till 2,5 l

Med stor kapacitet kan du njuta av oavbruten strykning i två till tre timmar. Den stora vattentanken möjliggör inte bara längre användning för stora tvätthögar – den kan även producera större mängder konstant ånga, vilket hjälper dig att halvera din stryktid.

Revolutionerande teknologi
Ultralätt ångstrykjärn

Det ultralätta strykjärnet med ånggenerator har en otroligt låg vikt som gör det mycket bekvämt att hantera. Det kan stödja din handled under hela stryktiden utan att belasta axeln eller skava mot handen. Det är lätt att använda och avlägsnar de tuffaste vecken på nolltid.

Garanterat inga brännskador

Philips ånggeneratorer erbjuder den perfekta kombinationen av temperatur och konstant kraftfull ånga – en imponerande innovation som ser till att dina plagg aldrig får brännskador. Under stryktiden kan du hålla den varma stryksulan mot strykbrädan eller tyget och stryka konstant utan att lyfta på strykjärnet.

Ingen temperaturinställning krävs

OptimalTEMP-tekniken eliminerar behovet av temperaturinställning. Med Philips PerfectCare-ånggeneratorer behöver du inte längre ställa in temperaturen när du växlar från jeans till siden eller väntar på att temperaturen ska justeras.

Produktgrupp
Optimal strykningsupplevelse

Snabbare, effektivare och bekvämare strykning. Avancerad, kraftfull prestanda med stora eller löstagbara vattentankar. Det ultralätta strykjärnet stödjer din handled och minskar belastningen.

Kraftfull och praktisk serie

Konstant ånga med stora eller löstagbara vattentankar. Det innovativa rengöringssystemet Smart-Calc ger varaktig prestanda.

Snabb och kompakt serie

Klara av strykningen snabbare med en ångkapacitet som överträffar ett ångstrykjärn. Ultrakompakt design med en storlek som passar perfekt på strykbrädan och är lätt att förvara.

Produktsortiment
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av