Premiär för Magasinet Ljus

Premiär för Magasinet Ljus

Nu lanserar Philips Lighting Nordic Magasinet Ljus på Instagram, där vi tillsammans med Isabelle McAllister kommer att visa inspiration och tips om hur du inreder med ljus. Du kan också tävla med mörkret och vinna en ljus-make over med Philips och Isabelle. Så här gör du för att tävla: instagramma en bild på den plats i ditt hem som behöver bättre ljus, tagga den #philipsljus och motivera varför just du behöver en ljus-make over. Glöm inte att du ska ha öppen Instagramprofil för att kunna delta. Fullständiga tävlingsvillkor hittar du här. Tävlingen är öppen fram till och med 30/11/2014.

 

Vilken lysande idé, ta mig till Instagram.

Ljus lika vackert som solens

Ljus lika vackert som solens

Philips LED-lampor kombinerar ett vackert varmvitt ljus med en exeptionellt lång livslängd. De ger en ögonblicklig och betydande besparing, samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet. Se alla produkter  och återförsäljare

Vilken typ av lampa letar du efter?

I fokus 

Philips lighting how tos

Förstå lamp-termer

Lumen, watt, färgtemperatur... Vad betyder dessa och andra termer? Med våra snabbkurser får du hjälp att hitta rätt armaturer och lampor till ditt hem.

Till kurserna

Philips lighting makeovers

Lär dig om LED

Med våra korta och enkla filmer om vilken belysning du kan använda, lär du dig hur du skapar stämning med ljus eller hur du hittar rätt ersättningslampa.

Se vad lite ljus kan göra

Philips lighting Wiki

Belysningsmakeovers

Se filmer där våra belysningsdesigners förändrar riktiga människors hem och liv – bara med hjälp av LED-belysning.

Till filmerna

Philips Miami Towers belysning

Belysningsplan

Skapa din egen belysningsplan i 6 enkla steg med hjӓlp av Philips belysningsguide.

Se filmen

Ljus när det är som vackrast

Ljus när det är som vackrast

Philips LED-lampor kombinerar ett vackert varmvitt ljus med en exeptionellt lång livslängd. De ger en ögonblicklig och betydande besparing, samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.

Ljus när det är som vackrast

Ljus när det är som vackrast

Behind the scenes

Behind the scenes

.