Consumer
Produkter
LED-Lighting-for-the-home

LED-belysning för hemmet

 

Låt ljuset och värmen hos naturligt solljus komma in i hemmet, och upptäck en värld av LED-belysning från Philips. Det finns ett stort antal ljusinnovationer med LED tillgängliga på marknaden och massor av råd, idéer och vägledning alldeles inom räckhåll. Omgivande stämningsbelysning eller en välplacerad spot kan ge ett varmt, naturligt sken i ditt hem, samtidigt som utomhusbelysning som placerats rätt kan ge en ny dimension åt din trädgård. Lek med kontraster och upptäck hur belysning kan ge ditt hem eller din trädgård en tydlig och estetiskt tilltalande stil. Philips effektiva, stämningsgivande och energibesparande LED-produkter går i täten för en revolution inom modern belysning i hemmet.

Professional-Lighting

Professional Lighting

 

Forma din värld med hjälp av belysning. LED-tekniken kan hjälpa dig att arbeta smartare, må bättre och göra mer för dina kunder. Skapa välkomnande och produktiva arbetsmiljöer med flexibel LED-belysning. Förhöj kvaliteten på varor till försäljning med rent vitt ljus från LED-spottar. Gör intryck på långväga besökare genom att installera LED-strålkastare utomhus. Möjligheterna är oändliga. Vår strävan efter att förenkla människors liv genom belysning har hjälpt oss att gå i bräschen för energibesparande belysningslösningar som ökar välbefinnandet och förverkligar dina visioner. Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Besök vår webbplats och läs mer om hur LED-belysning kan förbättra din vardag

Automotive-Lighting

Bilbelysning

 

Ljus ökar säkerheten och komforten på vägarna. Tack vare LED-ljusinnovationer kan våra billampor lysa starkare utan att blända mötande trafik eller skapa störande ljusreflexer. Xenonstrålkastarna tränger igenom mörkret och ökar förarens sikt framåt under nattkörning. Varselljusen och belysningen inne i bilen skapar ett behagligt och rent ljus som ökar komforten utan att störa föraren. Vi har arbetat med leverantörer världen över för att utveckla stilfull bilbelysning som ökar säkerheten på gatorna. Vi hjälper leverantörer och bilförare att ta sig fram genom att minska energiförbrukningen, minska underhållet och öka sikten. Fortsätt läsa för att komma igång med din belysning.

Upptäck Lumileds

Klart och riktat ljus som räcker länge. Sprakande färger som ger dina belysningsprojekt en ny dimension. Vår avancerade LED-belysning ger dig otaliga möjligheter att förbättra presentationen av dina produkter och hänföra kunderna. Lumileds kan även innebära kostnadsbesparingar eftersom våra effektivt utformade enheter kan minska komplexiteten hos dina projekt och därmed minska de tillhörande monteringskostnaderna. Vi har arbetat med OEM-kunder världen över för att utveckla LED-lampor som kan användas även i de mest krävande tillämpningarna. Tack vare vår breda expertis hittar du allt du behöver veta om LED-belysning på vår webbplats.