Belysning för hemmakontor

och arbetsrum

Se vad belysning kan göra för ditt hemmakontor eller arbetsrum

Belysning för hemmakontor och arbetsrum

 

Idag ägnar många av oss mycket tid framför en dator, för såväl arbete som fritid. Rätt belysning i hemmakontoret gör det enklare att behålla koncentrationen.

 

Philips erbjuder ett stort antal skrivbords- och golvlampor som uppfyller alla behov. Studenter kan hitta färgglada och inspirerande skrivbordslampor till arbetsrummet och för dig som letar efter en något mer elegant lampdesign har vi iögonfallande men ändå ergonomiska utföranden.

 

Behagligt ljus för arbetsrummet

 

Våra skrivbordslampor ger klart ljus som skonar ögonen och gör det lättare att behålla koncentrationen och vara produktiv när du studerar, arbetar eller läser. Philips skrivbordslampor är utrustade med lågenergilampor: från miljövänliga halogenlampor till modern LED-teknologi som ger behagligt varmvitt ljus. Med Philips belysning för hemmakontor och arbetsrum kan du koncentrera dig i timmar i sträck och få mer gjort varje dag.

Belysningtips
 

 

  • Placera skrivbordslampan på vänster sida om du är högerhänt och vice versa för att förhindra störande skuggor när du läser eller skriver.
  • Vinkla datorskärmen bort från det naturliga dagsljuset eller skrivbordslampans ljuskägla. På så sätt slipper du få reflektionen från skärmen i ögonen.
  • Se till att skrivbordslampan har tillräckligt högt ljusflöde för att täcka hela arbetsytan och kunna riktas dit du behöver det.
  • Kombinera arbetsbelysning med allmänbelysning för att underlätta vid läsning och skrivande samt förhindra ögontrötthet.

Populära lampor för hemmakontor och skrivbord