Belysning  för kök

Se vad belysning kan göra för ditt kök

Lampor för kök

 

En god måltid tillsammans med vänner och familj börjar i ett väl upplyst kök, oavsett hur stort eller litet utrymmet är. För att läsa recept och utföra exakta arbetsuppgifter som att hacka eller skära behövs klar allmänbelysning utan skuggor. När maten är klar samlas ni kring bordet, dämpar belysningen och avnjuter en god måltid tillsammans.

 

God funktionalitet med lågenergilampor

 

Philips har en bred serie lösningar för köksbelysning som underlättar matlagning och andra aktiviteter, från enkla spotlights till eleganta pendellampor att ha ovanför matbordet. Vi erbjuder ett stort antal lösningar särskilt utformade för att passa under låga skåp, ovanpå höga hyllor eller ovanför köksbänkar.

 

Våra kökslampor är utrustade med den senaste energieffektiva teknologin – från lågenergilampor till LED-ljuskällor med hög effekt och lång livslängd.

Belysningtips


  • Arbetsbelysning som är dold under skåp hjälper till att lysa upp ytor där du utför arbetsuppgifter som att hacka, mala och blanda.
  • Placera dolda spotlights ovanpå skåpen så att ljuset reflekteras från väggarna och taken och ger belysning utan skuggor.
  • Genom att installera en infälld spotlight ovanför diskhon får du tillräckligt med arbetsbelysning.
  • Använd riktad belysning från taket för att lyfta fram köksbänkar och liknande inslag för större kontraster och en inbjudande stämning.

Populär belysning för kök