Smidigt, snyggt och smart skydd för din nya iPad™

stäng X
Smidigt fodral för iPad2
Skyddar din iPad med ett tåligt och slitstarkt yttre lager, ett stötdämpande mittenlager och ett mjukt inre lager som förhindrar att enheten repas.

Läs mer

stäng X
Fodral för iPad 2
Den här enkla bärväskan kan du ta med överallt! Den är slitstark, dämpar stötar och förhindrar repor, och den har ett snabbgrepp så att du enkelt kommer åt din iPad.

Läs mer

stäng X
Mjukt skal för iPad 2, lila
Ger flexibelt skydd, grepp och perfekt passform! Inuti skyddar ShockStop din iPad med en formanpassad nätkonstruktion som isolerar vibrationer och leder bort stötar.

Läs mer

stäng X
Mjukt skal för iPad 2, genomskinlig
Ger flexibelt skydd, grepp och perfekt passform! Inuti skyddar ShockStop din iPad med en formanpassad nätkonstruktion som isolerar vibrationer och leder bort stötar.

Läs mer

stäng X
Mjukt skal för iPad 2, kolsvart
Ger flexibelt skydd, grepp och perfekt passform! Inuti skyddar ShockStop din iPad med en formanpassad nätkonstruktion som isolerar vibrationer och leder bort stötar.

Läs mer

stäng X
Smidigt fodral för iPad 2
Utsidan i konstläder och neopren är skyddande och snygg. En mjuk insida skyddar glasskärmen, och den elastiska tillslutningen håller iPad i tryggt förvar. Passar båda generationerna.

Läs mer

Omge din nya iPad med tredubbelt skydd

Philips fodral och mappfodral med tre lager skyddar din iPad. De består av ett tåligt yttre lager som förhindrar repor, ett mittenlager som verkar stötdämpande och ett mjukt inre lager som skyddar mot repor och damm!

Läs mer
Se hur den fungerar

Philips smidiga fodral

Mjukt skal ger tåligt skydd

Philips mjuka skal ger flexibelt skydd, grepp och perfekt passform! Väskan omger enheten och skyddar kanterna på din iPad utan att blockera portarna och kontrollerna. Inuti skyddar ShockStop din iPad med en formanpassad nätkonstruktion som isolerar vibrationer och leder bort stötar. Finns i lila, genomskinligt och kolsvart.

Läs mer

Specialutformat för iPad

Du väljer iPad för dess spännande funktioner, överlägsna bärbarhet och prestigefyllda namn. Borde du inte välja iPad-tillbehör lika omsorgsfullt? Philips erbjuder en mängd olika tillbehör, inklusive snabba, tillförlitliga lösningar och headset med verklighetstroget ljud och varaktig komfort. Var och en har utformats med iPad i åtanke, och har Apple-certifierats för sin överlägsna kompatibilitet.

"Made for iPad" betyder att ett elektroniskt tillbehör har utformats särskilt för anslutning till iPad, att det har certifierats av utvecklaren och uppfyller Apples standard för prestanda. Apple är inte ansvarigt för den här enhetens drift eller dess överrensstämmelse med standardiserade säkerhetsbestämmelser. Observera att användning av det här tillbehöret med iPad kan påverka trådlösa prestanda.

iPad är ett varumärke som tillhör Apple Inc.

Philips tillbehör för bärbara datorer


 • SoundBar för bärbara datorer

  De här högtalarna är utformade för att kunna tas med, så att du får bra ljudkvalitet var som helst, när som helst. En enda USB-kabel för både ström och uppspelning innebär att varken batteri eller adapter krävs. Även kabelhanteringen blir enkel!

 • Notebook Headset

  Bekväma och sköna för långa Internet-chattar, även när du befinner dig utanför hemmet. Du kan anpassa öronsnäckorna efter dina kläder, eller ha en bild på din partner eller ditt husdjur.

 • Notebook Webcam

  Nu får du garanterat högkvalitetsvideo och -ljud. Du kan enkelt ringa och skicka snabbmeddelande till hela världen, och ladda upp dina videoklipp till YouTube. Webbkameran kan dessutom vikas ihop.

 • Notebook Presenter

  Den här lättanvända presentatören har rörelsekontroll och fungerar som en mus i luften. Indikatorn för svagt batteri innebär att batteriet inte tar slut mitt i din viktiga presentation!

 • Notebook Mouse

  Den här Bluetooth-aktiverade musen med smart indragbar USB-kabel är laddningsbar och fungerar även om batteriet tar slut. En 360-graders TouchControl™-sensor innebär att du kontrollerar markören med fingret utan att behöva röra på musen.

 • Notebook Sleeve

  En hård ovansida för den bärbara datorn och en flexibel undersida för knät, samt ett skyddande mjukt foder som gör att du kan ta med dig datorn överallt. HeatProtect ger ett tre skyddande lager som tillsammans förhindrar värmeutveckling.

 • Notebook CushionSpeaker

  Du kan använda din CushionSpeaker oavsett om du vill titta på din favoritvideo i sängen eller ligga på soffan och lyssna på musik. De inbyggda högtalarna ger ett klart ljud.

 • USB-högtalare för bärbara datorer

  De är söta och låter helt otroligt. Tack vare USB-anslutning kan du enkelt koppla dem till din bärbara dator. Du får fullständigt ljud utan att det behövs någon extra kraft. Luta dig bara tillbaka och njut av musiken.

Särskilt utformade för din bärbara dator

Det nya tillbehörssortimentet för bärbara datorer från Philips kan alltid användas direkt, var som helst – sista-minuten-jobb på flygplatsen, chatta på ett kafé, e-postmeddelanden på kontoret och hålla kontakten med sina vänner, eller se på videoklipp och lyssna på musik överallt i hemmet.

Visa alla Philips tillbehör för bärbar dator