Sonicare
Oral Healthcare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här behåller
du vita tänder

Vita tänder

Naturlig blekning fungerar

Borsta tänderna för ett vitare leende

Vita tänder


Ett trevligt, friskt leende är något av det första vi lägger märke till. Vita tänder signalerar att vi är friska och lyckliga. Vita tänder indikerar också att vi har en bra munhygien, vilket har kopplats samman med andra hälsofördelar, inklusive minskad risk för hjärtproblem. De flesta människor mår också bättre av en frisk mun, vita tänder ger självförtroende vilket ger ringar på vattnet och skapar ett allmänt välmående!

Naturlig blekning fungerar


Många personer kopplar tandblekning till kemiska behandlingar. De här behandlingarna är effektiva, men det kan vara en bra idé att prova på några naturliga blekningsstrategier först. Detta kan vara så enkelt som att äta mindre av viss mat och mer av annan mat.

Ät rätt för ett vitare leende


Det är väl känt att viss mat och dryck ger fläckar på tänderna. Kaffe, te och rödvin innehåller tanniner och socker som kan orsaka missfärgning, så de är bäst att bara dricka i mindre mängder. Rökning kan även göra dina tänder gulare. En del mat kan faktiskt hjälpa till att göra tänderna vitare. Prova jordgubbar, selleri, äpplen, morötter och annan krispig mat samt ost och nötter. All denna mat hjälper munnen att producera saliv, som gör rent munnen på ett naturligt sätt.

Borsta tänderna för ett vitare leende


Vissa tandkrämer innehåller bakpulver som kan hjälpa till att bleka tänderna. Denna naturliga kemikalie bryter ned och putsar fläckar, vilket ger ett lite vitare leende. Även om alla dessa tandkrämer normalt sett är säkra att använda, kan de dock leda till att tandemaljen tunnas ut. Det finns faktiskt eltandborstar som hjälper till att putsa bort fläckar på tänderna, vilket ger dig vitare tänder. Sonicares eltandborste DiamondClean har unikt diamantformade borststrån som putsar bort missfärgningar och fläckar, och ger dig synbart vitare tänder på så lite som två veckor!