Personlig trådlös belysning

  Personlig trådlös belysning

  Hue-kontrollen. Den moderna strömbrytaren

  Med hue-kontrollen kan du på snabbaste vis återskapa de hue-effekter som du tycker bäst om. Du kan fästa den på lämplig plats eller bära den med dig, beroende på vad som är smidigast för dig. Du behöver inga sladdar, ingen ström eller batterier. Riktigt smidigt under den dagliga användningen! Läs mer om produkten

 • Hue-kontrollen. Den moderna strömbrytaren

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Hue-kontrollen. Den moderna strömbrytaren

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Personlig trådlös belysning

Hue-kontrollen – strömbrytare, Kontroller, Hue-lampor, Inga batterier behövs, Inga sladdar behövs 046677452537 Hitta liknande produkter

Hue-kontrollen. Den moderna strömbrytaren

Styr din Hue-belysning på ett smidigt sätt

 • Det snabbaste sättet att återskapa hue-effekterna du gillar mest

  Med Philips Hue-systemet för personlig trådlös belysning kan du styra lamporna trådlöst från alla delar av hemmet. Oavsett om det är från vardagsrummet, matbordet eller sovrummet kan du kontrollera alla anslutna lampor med hjälp av Hue-kontrollen.

 • Enkel installation

  Du kan använda det medföljande väggfästet utefter dina önskemål. Klicka på och av det från väggen som du önskar. Du kan helt enkelt fästa Hue-kontrollen på en yta med hjälp av den medföljande starka dubbelhäftande tejpen. Du får den lätt på plats inom 15 sekunder, utan att behöva borra några hål.

 • Världens första smarta energiinhämtande kontroll

  Hue-kontrollen drivs med rörelseenergi och styrs av din beröring. Det innebär att det varken krävs batterier, sladdar eller anslutning till elnätet. Packa upp och börja experimentera med kontrollen direkt. Tilldela effekter och lampor till de fyra knapparna via Hue-appen så är du igång.

 • Skapa egen personlig trådlös belysning

  Du kan ansluta upp till 50 lampor eller armaturer och 25 kontroller till Philips hue-bryggan. Börja med något av startpaketen och lägg sedan till Philips hue-lampor, Philips Hue Bloom, Iris eller Lightstrips i valfri kombination. Med en knapptryckning kan du nu kontrollera all ansluten belysning i hemmet med din smarttelefon och den smarta hue-kontrollen.

 • Fyra snabbval för daglig användning

  Du kan nu kontrollera dina Hue-lampor endast genom att trycka på en knapp. Och det finns fyra knappar att välja mellan: en för din favoriteffekt, en för en belysningskombination och en som släcker alla eller vissa lampor. Det är du som bestämmer.

 • Bär med dig den eller montera fast den

  Montera den på väggen. Låt den ligga på lämplig plats. Bär den med dig hemma. Använd den när telefonen laddas eller när barnen använder surfplattan. Hue är lika flexibel som en fjärrkontroll och lika praktisk som en vanlig lysknapp.

 • ZigBees protokoll för miljövänlig energi

  hue-kontrollen kan användas med ZigBees protokoll för miljövänlig energi. Energiinhämtande enheter som inte drivs med batterier utan med miljövänlig energi kan ingå i standardiserade ZigBee-nätverk.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av