Vision Traditionella interiör- och signallampor

W3W, 12 V, 3 W 12256B2 Hitta liknande produkter
 • Känn dig trygg, kör säkert

  Vision

  Traditionella interiör- och signallampor

  12256B2 Hitta liknande produkter

  Våra signallampor är förstahandsvalet för alla stora biltillverkare. De har klassledande kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Känn dig trygg, kör säkert

Philips signallampor

 • Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard för moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt sett utrustad med Philips-belysning.

 • Ett brett utbud av 12 V-lampor för alla funktioner

  Ett brett utbud av 12 V-lampor för alla funktioner

  Vilken 12 V-lampa för vilken funktion? Philips Automotive-erbjudandet inkluderar alla bilspecifika funktioner: helljus, halvljus, dimljus fram, blinkers fram, bak och på sidan, bromsljus, backljus, dimbakljus, registreringsskyltslampor, parkeringsljus bak och invändig belysning.

 • Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

  Philips Automotives produkter och tjänster är förstklassiga inom tillverkning av originalutrustning och på eftermarknaden. Våra produkter tillverkas av material av högsta kvalitet och testas enligt de högsta kraven för att säkerställa våra kunders säkerhet och körkomfort. Hela produktionskedjan är noggrant testad, kontrollerad och certifierad (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven. Det här är kvalitet som du kan lita på.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av