X-tremeUltinon LED

interiörlampa

  X-tremeUltinon LED

  interiörlampa

  Bättre ljus och snyggare design

  Tappa aldrig bort dina nycklar igen med den ljusa, snygga och hållbara interiörlampan Philips LED 43mm Festoon. Det starka varmvita ljuset på 4 000 K lyser upp insidan av din bil samtidigt som det är skonsamt för dina ögon. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

X-tremeUltinon LED interiörlampa

LED-FEST [43 mm], Antal lampor: 1, 12 V, 4 000 K, varmvit, Avancerat bilsystem 129454000KX1 Hitta liknande produkter

Ny design på Philipsförpackningar

philips-change-package

Bättre ljus och snyggare design

Inred med LED-lampor som ger starkare ljus

 • Starkt lysande interiörbelysning för att du ska se allt inne i bilen

  Alla har vi någon gång varit tvungna att leta efter något som vi förlagt i en dåligt upplyst bil – oavsett om det är din telefon, dina nycklar eller ditt barns ena sko som saknas. Med Philips LED-innerbelysning får du ett varmt, starkt lysande och enhetligt, indirekt ljus. Så nästa gång du letar efter något i bagageluckan, i handskfacket eller på golvet i bilen kommer du att kunna se exakt vad du gör och hitta det du behöver.

 • Uppgradera dina lampor, uppgradera din stil

  Interiörbelysning handlar inte bara om funktion och komfort – det handlar också om att se bra ut. Uppgradera din interiörbelysning med ett klarare varmt ljus eller ljus med dagsljuseffekt. Så när du öppnar bagageluckan eller slår på lamporna på instrumentbrädan kan du göra det lite elegantare. Din bil representerar dig – så visa din stil med Philips LED-interiörbelysning.

 • Starkt ljus för bilens interiör

  Oavsett om det gäller taklampor eller läslampor, i handskfacket eller i bagageluckan, kan dina krav och din smak vad gäller belysning skilja sig åt. För bilens interiör kan du välja bland en rad olika Philips X-tremeUltinon LED-lampor för överlägsen sikt och stil. Välj mellan behagligt varmvitt (4 000 Kelvin) och dagsljuseffekt (6 000 K). Den här lampan lyster starkt och är elegant och kommer att ändra din körupplevelse. Oavsett om du letar efter en telefon som trillat ned, om dina passagerare vill läsa eller om du försöker ta reda på den bästa vägen till destinationen kan du nu göra det med starkt lysande interiörbelysning.

 • Tålig och hållbar LED-belysning

  Du vill ha klara och snygga billampor, men du vill inte behöva byta ut lampor som gått sönder. Just detta är en av vanliga strålkastares svaghet – ju kraftfullare lampa, desto kortare livslängd. Lysdioder med samma ljusintensitet håller mycket längre. Och Philips X-tremeUltinon LED-lampor är extremt hållbara. Tack vare den senaste tekniska innovationen förhindrar de värme- och vibrationsskador och håller i upp till 12 år. De flesta bilar byts ut eller uppgraderas inom den tiden så dina nya snygga lampor bör hålla under bilens hela livslängd.

 • Philips bilbelysning av högsta kvalitet

  Den tekniskt avancerade belysningen från Philips är välkänd inom fordonsindustrin, och har varit det i över 100 år. Philips produkter är designade och utvecklade enligt strikta processer för kvalitetskontroll (inklusive tillämpliga ISO-normer), vilket leder till genomgående höga produktionsstandarder. Stora biltillverkare väljer Philips-lampor, för när du köper Philips köper du kvalitet. Du får kraftfullt, starkt ljus och exakt lampprestanda. Du får en exklusiv stil. Och du får ett avancerat LED-belysningssystem för säkrare, smidigare och trevligare körning.

 • Enkel installation och kompatibel med många bilmodeller

  Lamporna är designade för att enkelt kunna installeras i kompatibla fordon, och förare med erfarenhet av underhåll kan enkelt uppgradera kompatibla lampor.

Visa alla specifikationer
 • Den här LED-lampan passar bra för bilens interiör. Det är ditt eget ansvar att användningen av LED-lampan uppfyller tillämpliga lagar och regler. Lumiled godtar inte något ansvar och/eller någon skadeståndsskyldighet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av