E2000

  LCD-skärm

  prisvärd, utrymmessparande skärm

  Om du vill spara utrymme och pengar ska du ta en titt på Philips 150S5: Stor, pålitlig skärm för ökad produktivitet, SmartManage för fjärrstyrd, LAN-baserad skärmhantering och låg strömförbrukning kombineras till en smart, prisvärd skärm för smarta företag. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

prisvärd, utrymmessparande skärm

 • Snabba svarstider ger suverän visning av rörliga bilder

  Snabba svarstider ger suverän visning av rörliga bilder

  Svarstiden mäter signalreaktionshastigheten i millisekunder. På/av-svarstid mäter den tid som krävs för att skärmen ska växla från helt vit till helt svart och tvärtom. Korta på/av-svarstider förbättrar textvisningen. Grå till grå-svarstid mäter den genomsnittliga övergångstiden mellan flera uppsättningar slumpmässiga gråskalor. Lägre siffror innebär snabbare övergångar. Kortare svarstider eliminerar synliga bildartefakter som kan minska upplevelsen när du tittar på snabbrörliga bilder eller objekt.

 • sRGB för samma färg på bildskärmen och utskriften

  sRGB för samma färg på bildskärmen och utskriften

  sRGB är en industristandard som garanterar att färgerna som visas på skärmen överensstämmer med färgerna på utskrifterna.

 • SmartManage-kompabilitet ger dig LAN-baserad tillbehörshantering

  Med SmartManage kan du övervaka, hantera och kontrollera status för skärmenheter med tillbehör samt erbjuda fjärrsupport till användare som har problem - allt över ett lokalt nätverk.

 • Lägre energiförbrukning än branschmedelvärdet

  Lägre energiförbrukning

 • Förberedd för Kensington-stöldskyddslås för extra säkerhet

  Små öppningar som är inbyggda i skärmens ram för användning med en låsenhet som låser fast skärmen i ett fast föremål för extra stöldskydd.

 • XGA med upplösning på 1 024 x 768

  För grafikskärmar anger skärmupplösningen antalet bildpunkter (pixlar) på hela skärmen. En skärm med exempelvis upplösningen 1 024 x 768 bildpunkter visar 1 024 punkter på var och en av de 768 raderna, eller ca 786 000 bildpunkter. XGA ger upplösningar på 640 x 480 eller 1 024 x 768 bildpunkter.

 • Inbyggd strömtillförsel

  Med inbyggd strömförsörjning behöver du inte längre någon extern nätadapter.

 • VESA-fäste för arm-- och väggmontering

  Industristandard för väggmontering av IT-utrustning, fastslagen av Video Electronics Standards Association.

 • Bekväm, inbyggd hållare för lappar, kort eller foton

  FlexiHolder är en liten dokumenthållare längst upp på skärmen där du praktiskt och bekvämt kan förvara favoritfoton, påminnelselappar, att göra-listor eller telefonnummer inom bekvämt synhåll.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av