Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/154685416/154685416_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  Alltid ljust när du kommer hem

  Vägglampan myGarden Stream från Philips är gjord i aluminium och designad som en tidlös, klassisk gaslampa. Men den sprider ett modernt, varmt och högkvalitativt ljus utomhus. En rörelsesensor ger extra trygghet. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 669,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Alltid ljust när du kommer hem

 • Sensor som är enkel att installera

  Sensor som är enkel att installera

  Efter den enkla installationen kan du lätt välja när och hur länge den automatiska sensorn ska slå på lampan.

 • Energibesparing

  Energibesparing

  Den här lågenergilampan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • IP44 – vädertålig

  IP44 – vädertålig

  Den här Philipsarmaturen är särskilt konstruerad för fuktiga utomhusmiljöer. Den testades noggrant för att garantera att den är vattentålig. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm och den andra mot vatten. Den här utomhuslampan har IP44: den är skyddad mot vattenstänk och är den vanligaste och bäst lämpade produkten för allmänt utomhusbruk.

 • Rörelsesensor för bekvämlighet och trygghet

  Rörelsesensor för bekvämlighet och trygghet

  En rörelsesensor medföljer som slår på ljuset för att välkomna dig när du kommer hem och förvarna dig när någon är på väg.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av