myGarden Vägglampa

Morningdew, antracit, LED 172089316 Hitta liknande produkter
 • Lys upp utomhus

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172089316/172089316_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  17208/93/16 Hitta liknande produkter

  Sprid ett kraftfullt, varmvitt LED-ljus på din moderna uteplats. Den här antracitgrå Philips Ledino-vägglampan har en enkel design, men den moderna formen passar på alla uteplatser. Dimra ljuset för mysiga drinkar sent på natten. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys upp utomhus

 • HighPower LED

  HighPower LED

  I Philips utomhusbelysning Ledino Outdoor används den senaste toppmoderna LED-teknologin. Du får hög ljusstyrka, hög kvalitet och lång livslängd.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla du kan lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på-/avstängningar). Med Philips LED-lampor behöver du inte oroa dig för underhåll eller byte av lampa, och samtidigt ha perfekt belysning i hemmet.

 • Energieffektiv

  Energieffektiv

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och elementet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och elementet

  Utöver den vanliga 2 års garantin för den här lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga LED-modulen och elementet i den här lampan.

 • Välj utomhusvägglampor

  Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan som är perfekt för montering vid ytterdörr eller på terrassväggar.

 • Effektfullt ljus

  Philips Creek ger ett kraftfullt varmvitt ljus som lyser upp din trädgård eller terrass.

 • Modern utebelysning

  Philips Ledino Outdoors eleganta och moderna stil är imponerande, vågad, minimalistisk och ett perfekt sätt att belysa trädgårdar, gångstigar och andra områden utomhus.

 • Enkel att installera för varje program

  Den här lampan och armaturerna är utformade för en enkel installation med alla nödvändiga saker som du behöver inkluderade i förpackningen, t.ex. en torxnyckel och en torxskruv. Det finns tydliga anvisningar om hur du installerar produkten och relevant information om IP-graderingar för vattentålighet.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av