Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172093016/172093016_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  Lys upp utomhus

  Minimalistisk design med gedigen funktionalitet. Den här svarta Philips Ledino-vägglampan sprider ett kraftfullt, varmvitt LED-ljus. Den skapar ett unikt sken på väggen med dubbelriktade ljuseffekter. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 1 099,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myGarden Vägglampa

Flagstone, svart, LED 172093016 Hitta liknande produkter

Lys upp utomhus

 • HighPower LED

  HighPower LED

  I Philips utomhusbelysning Ledino Outdoor används den senaste toppmoderna LED-teknologin. Du får hög ljusstyrka, hög kvalitet och lång livslängd.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla du kan lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på-/avstängningar). Med Philips LED-lampor behöver du inte oroa dig för underhåll eller byte av lampa, och samtidigt ha perfekt belysning i hemmet.

 • Energieffektiv

  Energieffektiv

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Vädertålig

  Vädertålig

  Den här utomhuslampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.

 • Dubbelriktad ljuseffekt

  Dubbelriktad ljuseffekt

  Dubbelriktad ljuseffekt för allmänbelysning i trädgården.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och elementet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och elementet

  Utöver den vanliga 2 års garantin för den här lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga LED-modulen och elementet i den här lampan.

 • Välj utomhusvägglampor

  Gör det mesta av ditt utomhusutrymme med den här vägglampan, som är perfekt att montera nära ytterdörren eller på terrassväggarna.

 • Högkvalitativt aluminium och riktigt glas

  Den här Philips-lampan har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark och tålig och lyser upp din trädgård natt efter natt. Den konstruerad av högkvalitativt formgjutet aluminium och riktigt glas.

 • Effektfullt ljus

  Denna utomhuslampa tillhandahåller ett kraftfullt varmvitt ljus. Ett vackert varmvitt ljus som lyser upp trädgården eller terrassen.

 • Modern utebelysning

  Philips Ledino Outdoors eleganta och moderna stil är imponerande, vågad, minimalistisk och ett perfekt sätt att belysa trädgårdar, gångstigar och andra områden utomhus.

 • Enkel att installera för varje program

  Den här lampan och armaturerna är utformade för en enkel installation med alla nödvändiga saker som du behöver inkluderade i förpackningen, t.ex. en torxnyckel och en torxskruv. Det finns tydliga anvisningar om hur du installerar produkten och relevant information om IP-graderingar för vattentålighet.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av