Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172503016/172503016_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Vägglampa

  Njut av en vacker upplyst trädgård

  Beskåda stjärnhimlen i skenet från vägglampan Philips myGarden Starry. Den här eleganta, energibesparande lampan i svart är tillverkad i förstklassigt syntetmaterial och sprider ett varmvitt ljussken. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 309,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Njut av en vacker upplyst trädgård

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperatur, vilket anges i enheter som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal producerar ett varmt, behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal producerar ett svalt, mer stimulerande ljus. Den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en behaglig atmosfär.

 • En Philips-glödlampa medföljer alltid

  En Philips-glödlampa medföljer alltid

  För bästa ljuseffekt medföljer Philips Eco lågenergilampor av hög kvalitet i förpackningen.

 • Energibesparing

  Energibesparing

  Den här lågenergilampan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • IP44 – vädertålig

  IP44 – vädertålig

  Den här Philipsarmaturen är särskilt konstruerad för fuktiga utomhusmiljöer. Den testades noggrant för att garantera att den är vattentålig. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm och den andra mot vatten. Den här utomhuslampan har IP44: den är skyddad mot vattenstänk och är den vanligaste och bäst lämpade produkten för allmänt utomhusbruk.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av