Vägglampa

  Alltid upplyst när du kommer hem

  Den här antracitgråa Philips Grass LED-utomhusvägglampan är tillverkad i slitstark formgjuten aluminium och har en rörelsesensor. Den genomskurna kubdesignen lyser upp väggen från topp till botten med två starkt lysande strålar av varmvitt ljus. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myGarden Vägglampa

Grass PIR, antracit, LED 173229316 Hitta liknande produkter

Alltid upplyst när du kommer hem

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Energieffektiv

  Energieffektiv

  Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • IP44 – väderbeständig

  IP44 – väderbeständig

  Den här Philips-armaturen är särskilt anpassad för fuktiga utomhusmiljöer och har testats noggrant för garanterad vattentålighet. IP-klassificeringen anges i två siffror där den ena syftar till skyddsnivå mot damm och en andra till vattentålighet. Arbour har IP-klass 44, vilket innebär att den tål vattenstänk och är det vanligaste och lämpligaste alternativet för allmänt utomhusbruk.

 • Lång livslängd på upp till 25 år

  Lång livslängd på upp till 25 år

  En lampa att lita på. LED-lampan i den här Philips-armaturen har en livslängd på upp till 25 000 timmar (motsvarar 25 år baserat på en genomsnittlig användning om 3 timmar/dag med minst 13 000 tändcykler). Visst är det skönt att ha den perfekta hembelysningen utan att behöva tänka på underhåll och lampbyten?

 • Rörelsesensor för bekvämlighet och trygghet

  Rörelsesensor för bekvämlighet och trygghet

  En rörelsesensor medföljer som slår på ljuset för att välkomna dig när du kommer hem och förvarna dig när någon är på väg.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av