LCD-skärm

  LCD-skärm

  Elegans spelar roll

  Enastående komfort möter snygg stil: Den miljövänliga 190C7 med sin skärm med ren, sofistikerad, tvåfärgad inredningsförhöjande design kommer att förändra ditt sätt att se på skärmar. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Elegans spelar roll

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • Stilfull tvåfärgad design livar upp ditt utrymme

  Tvåfärgad design kombinerar en glänsande svart remsa i mitten av den undre infattningen med en främre infattning i silver för att få den främre infattningen att se mer slimmad ut. Den subtila kontrasten mellan de två inslagen ger liv åt inredningen med unika element som är en fröjd för ögat.

 • Bekväma, nedtonade kontroller skapar ett rent utseende

  De bekväma, nedtonade kontrollerna är integrerade med märkesdekalen, så att de finns vid dina fingertoppar när du behöver dem, men de är samtidigt diskreta när de inte används för att skapa ett integrerat, skarpt och rent utseende som är enkelt men ändå snyggt och estetiskt tilltalande.

 • "Kramig" infattning för en varm, harmonisk design

  En "kram"-infattning är en specialdesignad lutande yta som förenar främre och bakre designelement i en varm omfamning, vilket skapar ett generellt varmt, harmoniskt och följsamt yttre.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • 5 ms kort svarstid

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • För din säkerhet: Ultramodernt brandsäkert hölje i komposit

  PC/ABS-plastkomposit är ett branschledande höljesmaterial som är tåligt och flamsäkert. Det är ett ultramodernt ämne som används inom rymd- och bilindustrin samt i brandvarnare, och som uppfyller de strängaste brandsäkerhetsstandarderna.

 • En blyfri skärm som skyddar miljön

  Blyfria skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med EU-direktivet om begränsningar av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Enkelt att justera skärminställningar med Philips SmartControl

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl.

 • Inbyggd strömtillförsel

  Med inbyggd strömförsörjning behöver du inte längre någon extern nätadapter.

 • Med en sladdklämma kan du hantera sladdar och hålla ordning på arbetsplatsen

  En klämma som medföljer bildskärmen och som du kan använda till att hantera sladdar och hålla ordning på din arbetsplats.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av