LCD-skärm

  LCD-skärm

  Omge dig med underhållning

  Sätt dig själv i centrum för en helt fantastisk underhållningsupplevelse med Philips 190G6. Spännande konkav design omger dig med synintryck, ljud och upplevelser som gör filmer, musik och spel mer levande än någonsin tidigare. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Omge dig med underhållning

 • ActiveBright ger hög ljusstyrka och knivskarpa färger

  ActiveBright ger HDTV-mässig kvalitet med knivskarpa färger och en bred synfältsvinkel, så att du kan visa multimedieunderhållning på absolut bästa sätt.

 • Redo att ta emot både standard- och högupplösta signaler

  En HD-skärm är en visningsenhet som är utformad för att ge enastående bildkvalitet för HD-bilder och som är helt förberedd för HD-källor som HD-digitaldekodrar. En HD-skärm ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan, och uppfyller de stränga kraven för HD-skärmar som visar högupplösta, förstklassiga bildsignaler via en universalanslutning för antingen analoga VGA- eller okomprimerade digitala DVI-anslutningar och har funktioner för HDCP. Den visar 720p- (1280x720p vid 50 och 60 Hz progressiv) och 1080i-signaler (1920x1080i vid 50 och 60 Hz sammanflätad).

 • Snabb på/av-svarstid på 8 ms: Fantastisk visning av text och bilder

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • Aktiv 20 watt subwoofer för djupare bas

  En subwoofer är en högtalare som återger den lägre delen av ljudspektrumet. Bildskärmen har en separat subwoofer som är optimerad för att återge basfrekvenser och satellithögtalare som är optimerade för medelhöga och höga frekvenser. Resultatet är ett kraftfullt fullregistersystem med alla frekvenser, från djupa bastoner till kristallklara, höga toner med minimal distorsion.

 • 3D virtuellt surroundljud

  Virtuellt 3D-surroundljud är en avancerad ljudförbättringsteknik som ger en simulerad surroundljudeffekt från stereokällor för en fylligare och mer realistisk ljudbild.

 • Lättanvända Sound Agent 2 optimerar ljudupplevelsen

  Sound Agent 2 är intelligent programvara med ett roligt och lättanvänt grafiskt gränssnitt. Det förenklar hanteringen av datorljud en gång för alla genom att automatiskt optimera ljudet för alla vanliga format. Sound Agent 2 gör det enkelt att finjustera ljudkapaciteten så att den passar din smak.

 • Digitalt överfört datorljud

  Digital överföring av datorljudsignaler via en USB-kabel istället för den gamla analoga miniuttagskabeln ger snabb signalbehandling för otroliga surroundeffekter utan den distorsion som orsakas av digital/analog omvandling.

 • USB 2.0-hubb med hög hastighet för enkel anslutning

  USB (Universal Serial Bus) är ett standardprotokoll för anslutning av datorer och kringutrustning. Eftersom det ger hög hastighet till låg kostnad har USB blivit den populäraste metoden för att ansluta kringutrustning till en dator. En USB 2.0-hubb som är placerad på bildskärmen ger en bekvämt placerad, lättanvänd anslutning med hög hastighet för att läsa, skriva, läsa in och överföra data, digitala medier eller musikfiler till, från eller i datorn och en eller flera USB-enheter.

 • Visar video från olika AV-källor

  Visa signaler från många olika AV-enheter.

 • Förinställda snabbtangenter för bästa möjliga ljud i dina favorit-musikgenrer

  Förinställda snabbtangenter som omedelbart ändrar ljudinställningarna för förbättrade surroundljudeffekter. Fyra ljudmiljöer är tillgängliga: Neutral, Rock, Jazz och Klassisk. Det finns ett läge som passar för varje tillämpning.

 • Konkav design för ett otrolig ljud

  Toppmodern konkav design är ett genombrott inom underhållningsområdet. Du omges av spännande synintryck och ljud, och du hamnar mitt i en enastående underhållningsupplevelse som omfattar allt.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av