LCD-bredbildsskärm

  Byt till widescreen för ökad produktivitet

  Widescreen-prestanda till priset av en liten skärm: Med den Vista-förberedda Philips 190SW8 kan du uppleva den ökade produktivitet som en widescreen-skärm kan ge – till ett pris som du förväntat dig att betala för en mindre, traditionell modell. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Byt till widescreen för ökad produktivitet

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen. Utifrån det scenario du väljer förbättrar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning.

 • Visa fler bilder och mer innehåll utan att behöva bläddra

  Visningsytan är den synliga delen av en bildskärm.

 • SmartManage-kompabilitet ger dig LAN-baserad tillbehörshantering

  Med SmartManage kan du övervaka, hantera och kontrollera status för skärmenheter med tillbehör samt erbjuda fjärrsupport till användare som har problem - allt över ett lokalt nätverk.

 • PerfecTune garanterar att LCD-visningen alltid håller högsta kvalitet

  PerfecTune är en branschledande test- och algoritmteknik från Philips för bildskärmsjustering och finjustering, en omfattande process som garanterar ultimata skärmprestanda i enlighet med en standard som är fyra gånger strängare än Microsofts Vista-krav för varenda bildskärm som lämnar fabriken – inte bara några granskningsexemplar. Endast Philips går så här långt för att leverera den här höga nivån av färgåtergivning och skärmkvalitet i alla nya bildskärmar.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • WXGA+, widescreen-format med en upplösning på 1440 x 900 för skarpare visning

  WXGA+ eller "Wide Extended Graphics Array plus" är en standard som visar en grafikskärms förmåga att hantera upplösningar upp till 1440 ggr 900 bildpunkter och kan visa fler än en miljon färger samtidigt. WXGA tillåter progressiva bildskärmar, vilket ger bättre skärmprestanda och mer korrekt färgåtergivning.

 • 5 ms kort svarstid

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • Problemfri inställning av skärmprestanda med SmartControl II

  SmartControl II är en bildskärmsbaserad programvara med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt på skärmen som guidar dig genom finjustering av upplösning, färgkalibrering och andra bildskärmsinställningar, som ljusstyrka, kontrast, klocka och fas, position, RGB, vitpunkt och – på modeller med inbyggda högtalare – volymjusteringar.

 • Inbyggd strömtillförsel

  Med inbyggd strömförsörjning behöver du inte längre någon extern nätadapter.

 • Kabelhantering som ger en bättre arbetsplats

  Kabelhantering är ett system för att hålla ordning bland kablar och sladdar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av