LED-skärm

  LED-skärm

  LED-skärm: Kontrasten har aldrig varit bättre!!

  Den här miljövänliga LED-skärmen levereras med ett suveränt kontrastförhållande på 1000000:1. Tillsammans med VGA-ingångarna, de naturliga färgerna, SmartContrast och den blanka ytan är 191EL1 ett fantastiskt val för alla dina behov Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED-skärm

19 tum, E-line, 1 366 x 768 HD 191EL1SB/00 Hitta liknande produkter

LED-skärm: Kontrasten har aldrig varit bättre!!

 • SmartContrast 1 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 1 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • Enkel kontroll av bildformat i bredbilds- och 4:3-format

  Enkel kontroll av bildformat i bredbilds- och 4:3-format

  Philips enkla kontroll av bildformat växlar från 4:3-bildförhållandet till widescreenläget och tillbaka för att matcha skärmens bildförhållande med innehållet när du arbetar med breda dokument utan att du behöver bläddra eller för att titta på widescreeninnehåll i widescreenläget och uppleva störningsfri, ursprunglig visning av 4:3-innehåll.

 • Klar för visning av HD-innehåll

  En HD-skärm är en visningsenhet som är utformad för att ge enastående bildkvalitet för HD-bilder och som är helt förberedd för HD-källor som HD-digitaldekodrar. En HD-skärm ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan, och uppfyller de stränga kraven för HD-skärmar som visar högupplösta, förstklassiga bildsignaler via en universalanslutning för antingen analoga VGA- eller okomprimerade digitala DVI-anslutningar och har funktioner för HDCP. Den visar 720p- (1280x720p vid 50 och 60 Hz progressiv) och 1080i-signaler (1920x1080i vid 50 och 60 Hz sammanflätad).

 • LED-tekniken garanterar naturliga färger

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • 5 ms kort svarstid

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • Blank yta som förstärker din inredning

  Attraktiv och elegant blank yta som passar med och kompletterar inredningen.

 • Kvicksilverfri, miljövänlig skärm

  Philips skärmar med LED-bakgrundsbelysning är fria från kvicksilver, ett av de giftigaste naturliga ämnena som påverkar människor och djur. Det ger en miljövänlig skärm under hela livscykeln, från tillverkning till kassering. Vi ligger i framkanten när det gäller hållbarhet och strävar sedan länge efter att minska den miljöpåverkan våra produkter har, och på så sätt ger vi kunderna möjlighet att göra enkla, ansvarsfulla val angående de produkter de köper och deras påverkan, innan, under och vid slutet av produkternas livscykel.

 • Miljövänliga material som uppfyller internationella standarder

  Philips utgår ifrån hållbarhet som strategisk drivkraft och är fast beslutna att använda miljövänliga material till sin nya produktserie. Endast blyfria material nyttjas. Produktens samtliga plast-, metall- och emballagedelar består till 100 % av återvinningsbart material, och lampornas kvicksilverinnehåll har minskat avsevärt. Vi följer RoHS-standarden vilken säkerställer att alla farliga ämnen tas bort. Mer information om hållbarhet och Philips finns på http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • Energy Star för energieffektivitet och låg strömförbrukning

  Energy Star är ett US EPA-sponsrat program för energieffektivitet som även har anammats av andra länder. Om du köper en Energy Star-certifierad produkt kan du vara säker på att den uppfyller de senaste standarderna för strömeffektivitet och drivs med maximal strömeffektivitet vid alla driftnivåer. Nya datorskärmar från Philips är certifierade för Energy Star 5.0-specifikationerna och uppfyller eller överträffar standarden. Energy Star 5.0 kräver till exempel mindre än 1 watt strömförbrukning i viloläge, men Philips skärmar förbrukar mindre än 0,5 watt. Mer information finns på www.energystar.gov

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av