Bildskärmar
Skärmar för hemmet
V-line LCD-skärm med SmartControl Lite

LCD-skärm med SmartControl Lite

V-line, 20 (visningsyta om 19, 5 tum) 203V5LSB26/10 Find similar products
 • Fina LED-bilder i livliga färger

  LCD-skärm med SmartControl Lite

  203V5LSB26/10 Find similar products

  Njut av fina LED-bilder i livliga färger på den här Philips-skärmen. Med SmartControl lite-funktionen är den här skärmen det perfekta valet! Läs mer om produkten

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Fina LED-bilder i livliga färger

 • LED-teknik för levande färger

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • Enkel inställning av skärmprestanda med SmartControl Lite

  SmartControl Lite är nästa generations programvara för 3D-ikonbaserad GUI-bildskärmskontroll. Det gör att användaren kan finjustera de flesta parametrarna på bildskärmen, till exempel färg, ljusstyrka, skärmkalibrering, multimedia, ID-hantering osv. med musen.

 • Kvicksilverfri, miljövänlig skärm

  Philips skärmar med LED-bakgrundsbelysning är fria från kvicksilver, ett av de giftigaste naturliga ämnena som påverkar människor och djur. Det ger en skärm med liten miljöpåverkan under hela livscykeln, från tillverkning till kassering.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in