LCD-bredbildsskärm

  Den första SmartAccessory-skärmen någonsin

  Med 220CW8 får du en förstklassig bildskärm och det ultimata inom bekvämlighet. Det är den första skärmen som har SmartAccessory som du kan använda till att anpassa din arbetsplats och hålla den snygg plus SmartImage för de bästa LCD-prestanda någonsin och en extrastor, bred skärm. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den första SmartAccessory-skärmen någonsin

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen. Utifrån det scenario du väljer förbättrar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning.

 • SmartContrast: otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast: otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på och automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet. På så sätt förbättras kontrasten dynamiskt och du får digitala bilder med hög kvalitet och optimal kontrast. Det gör nöjet större när du tittar på video eller spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget sker en justering av kontrasten och en finjustering av bakgrundsljuset, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.

 • Optimerad svarstid för olika visningskrav

  Optimerad svarstid för olika visningskrav

  SmartResponse är en exklusiv Philips-teknik som justerar svarstiden efter programkraven, vilket ger snabbare svarstid för spel och videor eller bättre färgmättningar vid visning av foton och statiska bilder.

 • SmartAccessory för att anpassa och organisera din arbetsplats

  SmartAccessory för att anpassa och organisera din arbetsplats

  SmartAccessory är en innovativ och lättanvänd lösning för att enkelt och flexibelt ansluta kringutrustning som en webbkamera eller tillbehör till en skärm så att utrymmet runt skärmen hålls snyggt och organiserat. Den är utrustad med flerfunktionella clips med en universell kontaktyta som sätts fast på bildskärmsramen och flyttas uppåt och nedåt eller åt vänster och höger för att fästa olika hållare som medföljer eller köps till för tillbehör eller liten utrustning som webbkameror så att du har arbetsrelaterade föremål eller personliga föremål inom syn- och räckhåll.

 • USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  USB-port för bekväm anslutning av kringutrustning

  USB är ett standardprotokoll för att ansluta datorer och kringutrustning. Eftersom det ger hög hastighet till låg kostnad har USB blivit den populäraste metoden för att ansluta kringutrustning till en dator. En port som är placerad på en bildskärm, mitt i blickfånget, ger enkel och bekväm åtkomst till höghastighetsanslutning för USB-enheter. (Stöd för USB 2.0 beror på datorns USB-konfiguration. När bildskärmen är ansluten till en dator som stöder USB 2.0 är den kompatibel med USB 2.0)

 • Stor widescreen-skärm: direktmeddelanden, e-post och video på en skärm

  En widescreen-skärm har ett bredare bildförhållande som kan visa mer underhållning eller information så att du kan ha mer kul och få mer gjort.

 • DVI-D-ingång och HDCP-stöd

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) är ett copyright-skyddssystem som är inbyggt i DVI-anslutningen. Det förhindrar obehörig kopiering av copyright-skyddat innehåll. Med HDCP kan du spela upp skyddat innehåll som filmer och konserter. Signalen kontrolleras så att endast lagliga kopior (d.v.s. inga piratkopior) kan visas.

 • PerfecTune garanterar att LCD-visningen alltid håller högsta kvalitet

  PerfecTune är en branschledande test- och algoritmteknik från Philips för bildskärmsjustering och finjustering, en omfattande process som garanterar ultimata skärmprestanda i enlighet med en standard som är fyra gånger strängare än Microsofts Vista-krav för varenda bildskärm som lämnar fabriken – inte bara några granskningsexemplar. Endast Philips går så här långt för att leverera den här höga nivån av färgåtergivning och skärmkvalitet i alla nya bildskärmar.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • Problemfri inställning av skärmprestanda med SmartControl II

  SmartControl II är en bildskärmsbaserad programvara med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt på skärmen som guidar dig genom finjustering av upplösning, färgkalibrering och andra bildskärmsinställningar, som ljusstyrka, kontrast, klocka och fas, position, RGB, vitpunkt och – på modeller med inbyggda högtalare – volymjusteringar.

 • För din säkerhet: Ultramodernt brandsäkert hölje i komposit

  PC/ABS-plastkomposit är ett branschledande höljesmaterial som är tåligt och flamsäkert. Det är ett ultramodernt ämne som används inom rymd- och bilindustrin samt i brandvarnare, och som uppfyller de strängaste brandsäkerhetsstandarderna.

 • TCO'06-kompatibel för en bättre multimedieupplevelse

  TCO'06-kompatibla bildskärmar uppfyller ergonomiska standarder samt miljö- och hälsostandarder för multimediebildskärmar. Dessa standarder har skapats av fackförbundet TCO – Tjänstemännens Centralorganisation. TCO'06, som har de strängaste kraven, omfattar krav för visuell ergonomi vid multimedievisning, inklusive hälsofrågor och andra egenskaper som karaktäriserar bildskärmar av bra kvalitet. Specifikationerna för en TCO'06-kompatibel bildskärm måste uppfylla eller överstiga TCO'06-standarderna för visuell ergonomi, utsläpp och energisparande.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av