LCD-TV för proffsbruk

  LCD-TV för proffsbruk

  Högre gästkomfort

  Den här moderna TV-apparaten för hotellmiljöer gör rummet bekvämare för gästen och gör att gästerna kan ansluta sina egna enheter. Den gör det också möjligt för gästerna att visa DVB-T-HD-kanaler. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV för proffsbruk

22 tum, Pro+ System, LCD, DVB-T MPEG4* 22HFL4371D/10 Hitta liknande produkter

Högre gästkomfort

Philips digitala LCD-TV med HD för hotellmiljöer

 • Inbyggd DVB-T-mottagare med MPEG 4

  Med den inbyggda DVB-T-mottagaren med MPEG 4 gör att du kan ta emot marksänd digital-TV så att du kan visa DVB-T-kanaler i HD för dina gäster.

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

 • Programmering av startkanal

  Perfekt för reklam eller informationskanaler inom anläggningen eftersom den visar en förinställd kanal när TV:n slås på.

 • Inbyggd klocka med väckarklocka och meddelandesignal

  Den inbyggda klockan, som dessutom är en väckarklocka, gör att du slipper lägga ned tid och pengar på en ytterligare klocka med kablar och anslutningar i rummet.

 • En kombinerad kanallista för analoga och digitala kanaler

  En inbyggd kanallista för digitala och analoga kanaler. Det gör att gästerna smidigt kan växla mellan analoga och digitala kanaler.

 • Attraktiv kanallista för enkel navigering

  Den attraktiva kanallistan innehåller tydliga och intuitiva knappar med en tydlig förklarande grafik så att du enkelt kan hitta dina favoritkanaler.

 • Lättanvänd fjärrkontroll för hotell

  Den här TV.n har en snygg fjärrkontroll som är särskilt utformad för hotellanvändning. Den har endast de viktigaste knapparna och funktionerna för att den ska vara enkel att använda för gästerna. Dessutom bidrar funktionerna för kontroll av låg batterinivå och förhindrande av stöld av batterierna till effektiv hotellanvändning.

 • Philips anslutningspanel är kompatibel så att gästenheter kan anslutas

  Den här TV:n fungerar smidigt med Philips anslutningspaneler. Gästen kan enkelt ansluta en dator, MP3-spelare, DVD-spelare, videokamera och andra enheter. Funktionen för autoavkänning gör att anslutningspanelen och TV:n växlar automatiskt så att innehållet från den anslutna gästenheten visas.

 • Kompatibel med digitaldekodrar

  Den här hotell-TV:n kan anslutas till en digitaldekoder som drivs via scart och Serial Express Lite-protokollet.

 • USB-kloning av alla inställningar för snabb installation

  Gör det möjligt att enkelt kopiera alla programmerings- och kanalprogrammeringsinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer
 • Fråga din Philips-kontakt om du vill ha information om i vilka länder DVB-T fungerar.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av