3D LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  Upplev 3D-spel på den stora skärmen

  Låt dig uppslukas av 3D-spel på Philips 236 G LED-skärm. Med en stor skärm, flimmerfria 3D-glasögon och flera HDMI-ingångar blir det ännu mer spännande att spela! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

3D LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

G-line, 23 tum (58, 4 cm), 3D, FPR-glasögon 236G3DHSB/00 Hitta liknande produkter

Upplev 3D-spel på den stora skärmen

 • Easy 3D för en flimmerfri spelupplevelse

  Med Easy 3D får du behagliga 3D-upplevelser i många timmar tack vare flimmerfria prestanda med minimala spökbildseffekter. De kompatibla 3D-glasögonen är lätta och kräver inga batterier. Du kan enkelt ta del av 3D hemma idag!

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • 2 ms SmartResponse för snabbt 2D-spel

  2 ms SmartResponse för snabbt 2D-spel

  SmartResponse är en exklusiv och högeffektiv teknik från Philips som, när den är på, automatiskt anpassar svarstider efter specifika programkrav som spel och filmer som kräver snabbare svarstider för att skapa bilder utan vibrationer, fördröjningar, och spökbilder

 • Flimmerfria 3D-glasögon för enkel visning

  Njut av underhållning med de lätta och lättanvända polariserade 3D-glasögonen. De här flimmerfria 3D-glasögonen är inte bara lätta att byta och underhålla, utan de har även ett överkomligt pris så att hela familjen äntligen kan skaffa egna glasögon. Eftersom det inte finns några batterier eller kablar har du nu äntligen friheten att njuta så länge du vill.

 • Förvandla 2D till 3D med direktknappsåtkomst

  Förvandla din 2D-samling till 3D med en enda knapptryckning! Den här funktionen, som är lättåtkomlig via en snabbtangent på ramen, kommer att ge din favoritsamling med 2D-spel, -filmer och -videor ett ansiktslyft till 3D.

 • Auto 3D med de senaste Blu-ray- och spelkonsolerna med HDMI

  För Blu-ray-spel och filmspelare med HDMI 1.4a-kompatibel anslutning växlar Philips 3D-skärm automatiskt till 3D-läge och ger dig fantastiska bilder direkt. Du behöver inte längre krångla med inställningar!

 • SmartControl: För enkel visningsinställning

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl

 • Kvicksilverfri, miljövänlig skärm

  Philips skärmar med LED-bakgrundsbelysning är fria från kvicksilver, ett av de giftigaste naturliga ämnena som påverkar människor och djur. Det ger en skärm med liten miljöpåverkan under hela livscykeln, från tillverkning till kassering.

 • Energy Star för energieffektivitet och låg strömförbrukning

  Energy Star är ett US EPA-sponsrat program för energieffektivitet som även har anammats av andra länder. Om du köper en Energy Star-certifierad produkt kan du vara säker på att den uppfyller de senaste standarderna för strömeffektivitet och drivs med maximal strömeffektivitet vid alla driftnivåer. Nya datorskärmar från Philips är certifierade för Energy Star 5.0-specifikationerna och uppfyller eller överträffar standarden. Energy Star 5.0 kräver till exempel mindre än 1 watt strömförbrukning i viloläge, men Philips skärmar förbrukar mindre än 0,5 watt. Mer information finns på www.energystar.gov

 • Full HD LED-teknik för fantastiska 2D-bilder

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

Visa alla specifikationer
 • Om du upplever obehag som yrsel, huvudvärk och desorientering rekommenderar vi att du inte tittar på 3D under längre perioder.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år.
 • Lär dig mer om 3D och hälsa genom att läsa användarhandboken noggrant
 • Besök www.philips.com/support för ytterligare information om VGA-kort och annat som krävs för att använda 3D.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av