Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/247e6esw_00/247e6esw_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med SoftBlue-teknik

  SoftBlue-teknik

  Utformad för dig: den eleganta nya Philips E-line-skärmen har SoftBlue-teknik som skyddar ögonen och ger enastående färgstarka bilder. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skärm med SoftBlue-teknik

E-line, 24 (visningsyta om 23, 6 tum/59, 9 cm), Full HD (1920 x 1080) 247E6ESW/00 Hitta liknande produkter

SoftBlue-teknik

skyddar ögonen utan att kompromissa med färgerna

 • SoftBlue-teknik är mindre ansträngande för ögonen och bibehåller färgen

  Studier har visat att precis som ultravioletta strålar kan skada ögonen, kan även de blåa strålarna från LED-skärmar göra det och med tiden påverka synen. LED-tekniken SoftBlue är en smart teknik som minskar de skadliga blåa ljusvågorna utan att påverka de färger och bilder som visas på skärmen. LED-tekniken SoftBlue är certifierad av de internationella testningsorganisationerna SGS Labs och TUV Rheinland för att minska blått ljus och skydda ögonen.

 • IPS-ADS-bred synfältsteknik för bild- och färgprecision

  IPS-ADS-bred synfältsteknik för bild- och färgprecision

  I IPS-ADS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader. Detta gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst. Till skillnad från vanliga TN-paneler ger IPS-ADS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör dem perfekta inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.

 • 16:9 Full HD-skärm för skarpa, detaljerade bilder

  16:9 Full HD-skärm för skarpa, detaljerade bilder

  Bildkvalitet är viktigt. Vanliga skärmar har kvalitet, men du vill ha mer. Denna skärm har förbättrad Full HD-upplösning på 1920 x 1080 för skarpa detaljer, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild.

 • SmartContrast för rika, svarta nivådetaljer

  SmartContrast för rika, svarta nivådetaljer

  SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på, automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet så att kontrasten dynamiskt förbättras. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och videor, och du drar även nytta av det när du spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget justeras kontrasten och bakgrundsljudet finjusteras, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.

 • Moderna pekkontroller kompletterar designen

  Moderna pekkontroller kompletterar designen

  Pekkontroller är intelligenta, beröringskänsliga symboler som ersätter utstående knappar. Användaren kan ställa in skärmen enligt önskemål. Pekkontrollerna reagerar på minsta beröring och gör att skärmen känns modern.

 • SmartImage Lite för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage Lite är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen. Utifrån det scenario du väljer förbättrar SmartImage Lite dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning.

 • SmartControl Lite: För snabba och enkla skärminställningar

  SmartControl Lite är nästa generations programvara för 3D-ikonbaserad GUI-bildskärmskontroll. Det gör att användaren kan finjustera de flesta parametrarna på bildskärmen, till exempel färg, ljusstyrka, skärmkalibrering, multimedia, ID-hantering osv. med musen.

 • Kvicksilverfri, miljövänlig skärm

  Philips skärmar med LED-bakgrundsbelysning är fria från kvicksilver, ett av de giftigaste naturliga ämnena som påverkar människor och djur. Det ger en skärm med liten miljöpåverkan under hela livscykeln, från tillverkning till kassering.

 • Miljövänliga material som uppfyller internationella standarder

  "Philips är fast beslutna att använda miljövänliga material i hela sitt skärmsortiment. Produkternas samtliga plast-, metall- och emballagedelar består till 100 % av återvinningsbart material. Vissa modeller består av upp till 65 % återvunnen plast. Vi följer noga RoHS-standarden, vilket säkerställer en betydlig minskning eller frånvaro av giftiga ämnen, till exempel bly. Kvicksilver i skärmar med CCFL-bakgrundsbelysning har minskats avsevärt och eliminerats helt i skärmar med LED-bakgrundsbelysning. Mer information finns på http://www.asimpleswitch.com/global/.

Visa alla specifikationer
 • Svarstidsvärde lika med SmartResponse

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av