LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  Låt ögonen slappna av

  Philips innovativa skärm LightFrame 2 med sin unika ram ger ifrån sig kallt, blått ljus på en särskild våglängd, vilket är skonsamt mot dina ögon och gör det lättare för dig att koncentrera dig, vilket i sin tur gör att du mår bättre. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

LightFrame 2™, 23, 6 tum 248X3LFHSB/00 Hitta liknande produkter

Låt ögonen slappna av

Innovativ Lightframe-skärm som är skonsam mot ögonen

 • SmartImage – optimerad för enkel användning

  SmartImage – optimerad för enkel användning

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, foto, film, spel, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor är en sofistikerad teknik för att dra ut färgerna och förbättra det visuella färgomfånget på skärmen. Med den här funktionen ökar RGB-förstärkningsnivån på skärmen så att du får fylliga, levande bilder och enastående foton och videor.

 • SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt är en sofistikerad algoritm som förbättrar läsningen av textbaserade program som PDF-dokument eller e-böcker som vanligtvis kräver mer fokus och koncentration.

 • HDMI-klar för 16:9 Full HD-underhållning

  HDMI-klar för 16:9 Full HD-underhållning

  En HDMI-klar enhet har all maskinvara som krävs för att ta emot HDMI-indata (High-Definition Multimedia Interface), högkvalitativa digitala video- och ljudsignaler som överförs via en enda kabel från en dator eller från AV-källor som digitaldekodrar, DVD-spelare, A/V-mottagare och videokameror.

 • Med innovativ LightFrame™-teknik slappnar ögonen av

  Med sin unika LightFrame-teknik har Philips byggt vidare på en lång tradition av praktisk användning av nya innovationer. LightFrame-teknik bygger på vetenskapligt bevis om att blått ljus som passerar genom ögats tredje receptor ställer om din biologiska klocka, ger dig energi och en större känsla av välbefinnande. Genom att använda särskilt framtagna och exklusiva material avger Philips LightFrame-skärmens ram ett blått ljus på en viss våglängd som gör att du blir mindre trött i ögonen och får lättare att koncentrera dig, till och med när du har suttit långa stunder framför skärmen.

 • LED-teknik för lysande bilder

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • Miljövänliga material som uppfyller internationella standarder

  "Philips är fast beslutna att använda miljövänliga material i hela sitt skärmsortiment. Produkternas samtliga plast-, metall- och emballagedelar består till 100 % av återvinningsbart material. Vissa modeller består av upp till 65 % återvunnen plast. Vi följer noga RoHS-standarden, vilket säkerställer en betydlig minskning eller frånvaro av giftiga ämnen, till exempel bly. Kvicksilver i skärmar med CCFL-bakgrundsbelysning har minskats avsevärt och eliminerats helt i skärmar med LED-bakgrundsbelysning. Mer information finns på http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • Kvicksilverfri, miljövänlig skärm

  Philips skärmar med LED-bakgrundsbelysning är fria från kvicksilver, ett av de giftigaste naturliga ämnena som påverkar människor och djur. Det ger en skärm med liten miljöpåverkan under hela livscykeln, från tillverkning till kassering.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av