3D LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  3D LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

  Upplev 3D-spel på den stora skärmen

  Låt dig uppslukas av 3D-spel på Philips 273G LED-skärm. Med en stor skärm, Active 3D shutter-glasögon och flera HDMI-ingångar blir det ännu mer spännande att spela! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

3D LCD-skärm med LED-bakgrundsbelysning

G-line, 27 tum/68, 6 cm, 3D, shutter-glasögon 273G3DHSB/00 Hitta liknande produkter

Upplev 3D-spel på den stora skärmen

 • 3D Max 120 Hz

  3D Max 120 Hz

  Låt dig trollbindas av 3D-spel, -filmer och -foton med Philips 3D Max 120 Hz-skärm. Känn dig fri med de trådlösa Active shutter-glasögonen som ger verkligt djup i Full HD-upplösning. Med programvaran som medföljer kan du inte bara spela 3D-spel, utan också ta del av 2D-material i 3D. Med den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verkligt djup och realism i 1920 x 1080 blir de senaste PC- och Blu-Ray-spelen med 3D fantastiskt jämna och skarpa. Du uppslukas av 3D-video och -filmer tack vare verklighetstroget djup.

 • SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  SmartContrast 20 000 000:1 för otroligt fylliga svarta detaljer

  Du vill ha den LCD-TV som ger bäst kontrast och de mest levande bilderna. Philips avancerade videohantering kombinerat med unik extrem nedtoningsteknik och bakgrundsljusförstärkningsteknik resulterar i levande bilder. SmartContrast ökar kontrasten med utmärkt svärta och precis återgivning av mörka nyanser och färger. Det ger en ljusstark och levande bild med hög kontrast och levande färger.

 • SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage: Optimerad, användarvänlig bildupplevelse

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, bild, underhållning, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • SmartResponse-inläsning på 2 ms för 2D-spel

  SmartResponse-inläsning på 2 ms för 2D-spel

  SmartResponse är en exklusiv och högeffektiv teknik från Philips som, när den är på, automatiskt anpassar svarstider efter specifika programkrav som spel och filmer som kräver snabbare svarstider för att skapa bilder utan vibrationer, fördröjningar, och spökbilder

 • Auto 3D med de senaste Blu-ray- och spelkonsolerna med HDMI

  För Blu-ray-spel och filmspelare med HDMI 1.4a-kompatibel anslutning växlar Philips 3D-skärm automatiskt till 3D-läge och ger dig fantastiska bilder direkt. Du behöver inte längre krångla med inställningar!

 • Trådlösa aktiva 3D-glasögon för bekväm användning

  Känn dig fri med de trådlösa, laddningsbara active shutter-glasögonen. Du slipper problem med begränsad visningsvinkel när du spelar dina favoritspel eller ser på film.

 • Förvandla ditt 2D-innehåll till 3D-djup med programvara för PC

  Ge din favoritsamling 2D-spel, -filmer och -videor ett ansiktslyft med den medföljande PC-programvaran. Med ett musklick ser du hur de förvandlas och får fantastiskt 3D-djup.

 • LED-teknik för lysande bilder

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • Enkelt att justera skärminställningar med Philips SmartControl

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl.

 • Kvicksilverfri, miljövänlig skärm

  Philips skärmar med LED-bakgrundsbelysning är fria från kvicksilver, ett av de giftigaste naturliga ämnena som påverkar människor och djur. Det ger en miljövänlig skärm under hela livscykeln, från tillverkning till kassering.

Visa alla specifikationer
 • Om du upplever obehag som yrsel, huvudvärk och desorientering rekommenderar vi att du inte tittar på 3D under längre perioder.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år.
 • Lär dig mer om 3D och hälsa genom att läsa användarhandboken noggrant
 • Observera att AMD/ATI-grafikkort krävs för PC-programvaran (TriDef 3D) för 3D-spel.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av