Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115231ph/3115231ph_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Pendel

  Belysning som passar dina behov

  Pendeln Philips Hue Phoenix har ett dimbart varmt till kallt vitt LED-ljus som ger stämning. Anslut till det trådlösa nätverket hemma via Hue-bryggan (ingår inte). Då styr du den enkelt via din smarta telefon eller surfplatta. Läs mer om produkten

 • Belysning som passar dina behov

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Personal Wireless Lighting Pendel

Phoenix, vit, LED 3115231PH Hitta liknande produkter

Belysning som passar dina behov

Sammankopplad med dig

 • Fyra ljusinställningar för dina dagliga behov

  Fyra ljusinställningar för dina dagliga behov

  Få den bästa belysningen för det du gör. Philips Hue har fångat den optimala belysningen för olika dagliga aktiviteter med fyra ljusinställningar. Med "energi" badar du i kallt levande ljus som ger en extra energikick. Med "koncentration" kan du fokusera och få jobbet gjort med fininställt klart vitt ljus. Med "läs" får du optimalt varmt vitt ljus som inte anstränger ögonen – perfekt för skön läsning. Med "avkoppling" får du hjälp med att varva ner med ett mjukt varmt vitt ljus.

 • Avancerad stämningsstyrning med varmt till kallt vitt ljus

  Avancerad stämningsstyrning med varmt till kallt vitt ljus

  Fixa rätt stämning för alla tillfällen med ett utbud av vacker, naturlig LED-belysning. Med appen på din smarta enhet väljer du en av alla nyanser av vitt ljus, från kallt uppiggande dagsljus (6 500 K) till mjukare varmvitt ljus (2 200 K).

 • LightDuo för en dubbel Hue-upplevelse

  LightDuo för en dubbel Hue-upplevelse

  Den här Philips Hue-belysningen har två integrerade oberoende ljuskällor, så att du kan blanda varmt och kallt vitt ljus som matchar stämningen och ställa in funktionell belysning för arbetet du gör samtidigt.

 • Enkel och smidig dimning utan att dra om elen hemma

  Enkel och smidig dimning utan att dra om elen hemma

  Justera ljusstyrkan i dina Philips Hue-lampor enkelt och smidigt via din smarta enhet. Inga nya kablar behöver dras hemma och ingen väggdimmer behöver installeras.

 • 3D-textur för gnistrande ljuseffek

  3D-textur för gnistrande ljuseffek

  Hue Phoenix har en 3D-struktur som förbättrar utseendet och ger en behaglig ljusspridning. Lampans yta är täckt av ett sexkantiga mönster som fångar och reflekterar ljus, vilket skapar en gnistrande effekt. Effekten ändras beroende på din synfältsvinkel, vilket gör Hue Phoenix till en dynamisk och iögonfallande dekoration i hemmet, även när lamporna är släckta.

 • Styr lampan från din smarta telefon eller surfplatta för fler funktioner

  Styr lampan från din smarta telefon eller surfplatta för fler funktioner

  Anslut Philips Hue-lampan med Hue-bryggan och upptäck alla belysningsmöjligheter. Kontrollera Hue-lampan trådlöst från valfri iOS- eller Android-enhet via Philips Hue-appen eller en tredjepartsapp som utvecklats för Hue. Ställ in en timer, meddelanden, larm, Geofencing för säkerhet och synkronisera med underhållningssystemet för att få den fullständiga Hue-upplevelsen.

 • Håll dig uppdaterad och få ljusmeddelanden

  Håll dig uppdaterad och få ljusmeddelanden

  Ställ in Philips Hue-lampor så att de kan informera dig om inkommande samtal, meddelanden, uppdateringar inom sociala medier, möten, vädret och andra relevanta meddelanden via din smarta enhet. Via IFTTT-plattformen kan du ställa in olika beteenden för din belysning. Hue-belysningens meddelanden är ett behagligt sätt att hålla dig informerad och uppdaterad.

 • Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Det ser ut som du är hemma även när du är borta. Ställ in larm för vissa tider eller använd en timer som tänder och släcker lamporna på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Med onlineuppkoppling kan du också styra din hembelysning direkt via en app på din smarttelefon eller surfplatta. Aktivera geofencing i appen så tänds eller släcks din belysning automatiskt när du kommer hem eller går hemifrån. Ett smidigt sätt att bevara sinnesron – var du än befinner dig.

 • Alltid uppdaterad

  Alltid uppdaterad

  Philips Hue är baserat på ZigBee, en energisnål, säker och tillförlitlig teknik för kontroll av belysningen. Nya funktioner och förbättringar läggs kontinuerligt till i systemet. Uppdateringar av både programvaran och den fasta programvaran görs trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten.

 • Anslut upp till 50 Hue-lampor och armaturer

  Anslut upp till 50 Hue-lampor och armaturer

  Du kan ansluta upp till 50 lampor eller armaturer till Philips Hue-bryggan. Det är bara att sätta igång med någon av de tillgängliga startpaketen och lägga till Philips Hue-produkter. Sedan kan du styra din belysning genom att bara dra lätt med fingret med den intuitiva Philips Hue-appen för iOS och smarta Android-enheter.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av