Taklampa

    Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/318158716/318158716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
    Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

    Taklampa

    Inred hemmet med ljus

    Rummet får en naturlig känsla med Philips myLiving Twirly LED-taklampa. Den ger ett indirekt, varmvitt ljus som lyser upp hela rummet och kan användas både i tak och på väggar. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Taklampa

Twirly 27K, grå, LED 318158716 Hitta liknande produkter

Inred hemmet med ljus

  • LED-lampa av hög kvalitet

    LED-lampa av hög kvalitet

    Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

  • Varmvitt ljus

    Varmvitt ljus

    Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

  • Energieffektiv

    Energieffektiv

    Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

  • Lång livslängd på upp till 15 år

    Lång livslängd på upp till 15 år

    En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 15 000 timmar (motsvarar 15 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Lämplig för både vägg- och takinstallation

    Lämplig för både vägg- och takinstallation

    Installera den här lampan som vägglampa eller taklampa, precis som du vill ha det.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

    Den här armaturen är designad efter de senaste smakerna, trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du alltid har velat ha.

  • Perfekt när du vill koppla av och umgås

    Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en känsla av rymd och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av