LCD-TV för proffsbruk

  Avancerad design till enastående värde

  Med den här moderna och energieffektiva HD-klara TV-apparaten för hotellmiljöer får du fördelarna med digital-TV och är redo för framtiden. Dina gäster får ett varmt välkomnande och en fantastisk bildupplevelse. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-TV för proffsbruk

32 tums, LCD, inbyggd digital 32HF5335D/12 Hitta liknande produkter

Avancerad design till enastående värde

Philips digitala LCD-TV för hotellmiljöer

 • Pixel Plus HD för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus HD för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

  Pixel Plus HD är en bildbearbetningsteknik som gör att du kan titta på innehåll som är levande, naturligt och äkta. Resultatet blir en suverän naturtrogen bild med otrolig detaljrikedom och djup från alla HD-källor.

 • Välkomstmeddelande på skärmen

  Ett välkomstmeddelande visas varje gång TV-apparaten slås på.

 • Integrerad DVB-T-mottagare för digital-TV och radio

  Med den integrerade DVB-T-mottagaren kan du ta emot marksända TV-kanaler, tillsammans med befintliga analoga kanaler. Dina gäster kan även lyssna på digitalradiostationer i hög ljudkvalitet utan extrainvesteringar i radiomottagare.

 • Incredible Surround™ för ett större ljud

  Incredible Surround™ är en ljudbearbetningsteknik som utökar det virtuella avståndet mellan två högtalare och skapar en mer omslutande upplevelse. Med Incredible Surround™ kan dina gäster få en total surroundupplevelse med större djup och bredd på ljudet utan att fler högtalare behövs.

 • Stöldskyddat vridbart bordsstativ

  LCD-TV som har ett vridbart bordsstativ som låter gästerna justera TV-apparaten så att de kan titta på TV från valfri plats i rummet. Stativet kan även fästas på bord eller möbler som extra stöldskydd.

 • SmartLoader för snabbkloning

  Gör det möjligt att kopiera alla TV-programmerings- och analoga kanalinställningar från en TV till andra på mindre än en minut. Funktionen säkerställer enhetlighet mellan TV-apparater och minskar installationstiden och -kostnaderna betydligt.

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • VESA-kompatibel

  En enhetlig branschstandard för vägg-/takmonteringsutrustning från Video Electronics Standards Association. Det ger många olika monteringsalternativ och ett stort urval av monteringsfästen.

 • Green Logo för låg energiförbrukning

  Philips Green Logo sitter på de mest miljövänliga och säkra produkterna så att du kan känna dig trygg i att du gör rätt miljöval. Maskinvaran i den här TV-apparaten för hotellmiljöer bygger på en konsumentmodell, och har certifierats av flera utomstående granskare att vara (mer än) minst 10 % mer energieffektiv än andra produkter på marknaden i den produktkategorin. Bättre energiförbrukning innebär inte bara mindre miljöpåverkan utan sänker även driftskostnaderna (se www.philips.com/sustainability)

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av