TV-apparater
5000-serien
81 cm (32") LED-TV med Full HD 1080p och Pixel Plus HD

Recensioner

Visar 1–8 av 88 recensioner :

 • 2010-11-13

  ljudochbild.se

  LED-bakbelysning har varit förbehållet Philips dyrare modeller, men nu släpper holländarna LED-skärmar till mer överkomliga priser.

  • Mycket bra svärta. ; Bra färger i bioläge.
  • Överdriven bildbehandling. ; Inget nätverk.
 • alaTest.se

  alaTest har samlat in och analyserat 320 tester för Philips 46PFL5605. Det genomsnittliga betyget av denna produkt är 4.3/5, att jämföra med genomsnittsbetyget 4.3/5 för produkter i kategorin TV.

  Slutsats : Vi har analyserat betyg från experter och användare, produktens ålder och andra faktorer. Jämfört med andra produkter i kategorin TV belönas Philips 46PFL5605 med en alaScore™ på 85/100 = Mycket bra kvalitet....

  Läs den fullständiga recensionen

Hiss eller diss – berätta vad du tycker!

Skriv en recension och hjälp andra att göra rätt val!

Skriv en recension

Utmärkelser

EU Ecolabel

EU Ecolabel (EU-blomman) sätts på produkter som uppfyller stränga miljökrav angående kvalitet och funktion. De produkter som märks med EU Ecolabel har noga miljötestas och granskats efter ett livscykelperspektiv – från råvara till avfall. Produkter och tjänster som är Ecolabel-godkända märks med blomlogotypen, vilket gör det lätt för kunderna att känna igen dem.

Philips Green-logotyp

Miljövänliga produkter från Philips kan minska kostnaderna, energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. Hur? De ger avsevärda miljöförbättringar på ett eller flera av Philips miljöfokusområden - energieffektivitet, förpackning, farliga ämnen, vikt, återvinning och kassering samt tillförlitlighet under produktens livstid.

b2c.r11-write-a-review-banner.review-banner-image

Hiss eller diss – berätta vad du tycker!

Skriv en recension och hjälp andra att göra rätt val!

Skriv en recension

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av