Pendel

  Skapa rätt ljusstil

  Upplev stilbildande design med en vintagelampa som passar din personliga stil perfekt. Pendellampan Philips myLiving Surrey är av polerad koppar med vit insida. Den tidlösa designen ser fantastisk ut i både moderna och retroinspirerade miljöer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Pendel

Surrey, koppar/mässing 3653905E7 Hitta liknande produkter

Skapa rätt ljusstil

Komplettera vintagelooken

 • Perfekt när du vill koppla av och umgås

  Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en känsla av rymd och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

 • Högkvalitativa material

  Den här lampan är tillverkad i skiktade mönster av material med hög kvalitet och överlägsen yta. Det garanterar en stabil och hållbar produkt som kommer att förbättra ditt hem i många år framöver.

 • Skapa en elegant och personlig atmosfär

  Den här lampan har en vacker tidlös design. Dess banbrytande form är en utsökt blandning av historia och nutid. Lampan passar lika bra i en modern inredning som i inredning med retrostil. Det gör att du kan kombinera det klassiska med det moderna och få ett hem som ser ut – och känns - bra.

 • Glödlampa medföljer inte

  Den här lampan levereras utan glödlampa, vilket gör det möjligt att välja det ljusflöde som lämpar sig bäst i rummet och passar din personliga smak. Om du väljer en LED-lampa från Philips kan du vara säker på en hög kvalitet och lång livslängd.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av