Wellness HUE

  Wellness HUE

  Tidlös design

  Lägg till bordslampan Wellness Philips Hue för vit miljö i Philips Hue-systemet och njut av naturligt vitt ljus som hjälper dig att vakna, få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av. Njut av den tidlösa designen som den här vackra bordslampan har. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Connected Luminaires Wellness HUE

Bordslampa 4080130P7 Hitta liknande produkter

Tidlös design

 • Klart dagsljus, varmvitt till svalt

  Klart dagsljus, varmvitt till svalt

  Ställ in rätt stämning för alla ögonblick med en serie vackra, naturliga vita ljus. Använd appen för att ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ta kontrollen och ange stämningen. Inte för ljust. Inte för mörkt. Precis som du vill ha det.

 • Hämta ny energi, koncentrera dig, läs och slappna av med ljus

  Hämta ny energi, koncentrera dig, läs och slappna av med ljus

  Ljus påverkar hur vi mår och beter oss, hur alerta vi är och hur våra rutiner ser ut. Använd appen för att anpassa ljuset till situationen och skapa den perfekta miljön för återhämtning, koncentration, läsning eller avslappning. Upplev skillnaden. Må bättre..

 • Vakna mjukt till din personliga soluppgång

  Vakna mjukt till din personliga soluppgång

  Förbättra din sovrutin och ge dig själv en bra start på dagen. Philips Hue gör det lättare att komma igång på morgonen med en gradvis ökande ljusstyrka som ger en känsla av att vakna naturligt med solljus, snarare än att bli bryskt väckt av en alarmsignal.

 • Styr din belysning, vart du än befinner dig

  Styr din belysning, vart du än befinner dig

  Fjärrstyr din belysning, oavsett var i världen du befinner dig. Kontrollera att alla lampor är släckta innan du går hemifrån och tänd dem från kontoret när du jobbar sent. Tack vare geofencing-teknik kan lamporna välkomna dig hem eller släckas automatiskt när du lämnar hemmet. Det handlar om att förenkla ditt liv och ge dig sinnesro på smarta och användbara sätt.

 • Garanterat jämn trådlös dimring

  Garanterat jämn trådlös dimring

  Upplev garanterat jämn dimring med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

 • Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet

  Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet

  Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

 • Styr belysningen på ditt sätt

  Styr belysningen på ditt sätt

  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen.

 • Gör dig redo för en spännande dag!

  Gör dig redo för en spännande dag!

  Hoppa över morgonkaffet och gör dig redo för dagen med klart kallvitt dagsljus som stärker både kropp och själ. Perfekt för ögonblicken när du behöver en kickstart eller när kroppen går på sparlåga.

 • Njut av perfekt läsning

  Njut av perfekt läsning

  Låt dig uppslukas av dina favoritböcker i timme efter timme. Philips Hue ger dig perfekt vitt läsljus.

 • Varva ner med varmvitt ljus

  Varva ner med varmvitt ljus

  Slå dig ner och koppla av med mjukt vitt ljus i slutet av dagen. Avslappnande vitt ljus hjälper dig att varva ned kvällstid och gör att du sover bättre på natten.

 • Behåll skärpan

  Behåll skärpan

  Behåll skärpan med hjälp av ett finjusterat klart vitt ljus. Det bästa sättet att få saker gjorda snabbt och effektivt, oavsett om du pluggar inför en tenta, arbetar hemifrån eller väljer kläder inför en viktig kväll.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av