Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/410223316/410223316_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Pendel

  Bege dig ut på äventyr

  Gör natten mindre skrämmande med detta vänliga ansikte. Anora gör barnen sällskap med varmt, lekfullt ljus. Philips myKidsRoom pendel har lång livslängd och är energibesparande, så det är en god vän till dig också. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 849,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bege dig ut på äventyr

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • En Philips-glödlampa medföljer alltid

  En Philips-glödlampa medföljer alltid

  För bästa ljuseffekt medföljer Philips Eco lågenergilampor av hög kvalitet i förpackningen.

 • Energieffektiva

  Energieffektiva

  Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • För barn

  För barn

  Den här Philips barnrumslampan skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det som de tycker bäst om: nöje och kreativitet! Men den här lampan är också konstruerad att vara säker för ditt barn: den är kall vid beröring, stadig och använder giftfri färg.

 • Pendelns höjd kan enkelt justeras

  Den här pendeln från Philips levereras med långa kablar så att du får maximal flexibilitet under och efter installationen. Välj den höjd som passar dig bäst.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av