Aurea

  LCD-TV för proffsbruk

  Förförd av ljuset

  Erbjud dina gäster en unik upplevelse med Philips Aurea-TV för hotellmiljöer. Den interaktiva TV:n visar en mjuk aura av ljus som matchar skärmens färger och ger hotellrummet en helt ny atmosfär. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Aurea LCD-TV för proffsbruk

42 tums, LCD, DVB-T 42HFL9320A/10 Hitta liknande produkter

Förförd av ljuset

 • 100 Hz Clear LCD för suverän rörelseskärpa (3 ms)

  100 Hz Clear LCD för suverän rörelseskärpa (3 ms)

  Med 100 Hz Clear LCD får du enastående rörelseskärpa för skarpa och levande bilder även i snabbrörliga sekvenser. Den dubbla bildhastigheten fungerar med ett högt uppdateringsintervall på 100 Hz. Det gör skärpan i rörliga bilder mer än dubbelt så hög som på vanliga LCD-skärmar, vilket ger en svarstid på 3 millisekunder (mäts i upplevd BEW, Blur-Edge-Width). Den unika Philips-tekniken tar rörelseskärpa på LCD-skärmar till en oöverträffad nivå.

 • HD Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

  HD Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

  Philips utvecklade HD Natural Motion för att undvika ojämna rörelser som uppkommer i rörliga bilder. HD Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (t.ex. DVD och Blu-ray Disc). Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga. HD Natural Motion eliminerar ojämna rörelser från SD- och HD-bilder, inklusive 1080p-bilder, för en bildupplevelse som överträffar biografvisning!

 • Kraftfullt ljud från unika osynliga högtalare

  Kraftfullt ljud från unika osynliga högtalare

  Ett osynligt ljudsystem som passar perfekt till Aurea-TV:ns design. Fastän ljudsystemet är osynligt utifrån och extremt kompakt inuti kompromissar det inte med ljudkvaliteten. Den nya revolutionerande mikrohögtalaruppsättningen använder 12 högtalare på varje sida till att sprida ljudet genom en osynlig tunn springa fram på TV:n. Detta ger en klar och rymlig ljudbild som kompletterar den fantastiska tittarupplevelsen. Basfrekvenserna genereras av 2 kraftfulla subwoofers som är integrerade på TV:ns baksida.

 • Ambilight Spectra med Active Frame och sensorisk gloria

  Ambilight Spectra med Active Frame och sensorisk gloria

  Ambilight Spectras sensoriska gloria ger tittarupplevelsen en magisk dimension. Active Frame förlänger ljuset och bildatmosfären långt utanför skärmen i ett milt kalejdoskop av färger. Du känner dig helt uppslukad av bilderna, tittandet blir till en intensivare upplevelse än du någonsin kunnat föreställa dig. Den kompakta LED-tekniken gör att totalt 126 power-lysdioder kan placeras runt skärmen. Detta skapar en mängd segment som smälter samman i ett enda milt omgivande ljus i Active Frame, som omsluter skärmen och flyter ut till en mild gloria på väggen.

 • Serial Xpress-kontrollgränssnitt för interaktiva system

  TV:n kan anslutas till externa avkodare och digitaldekodrar från alla större leverantörer av interaktiva system, via Serial Xpress-kontrollgränssnittet (UART-protokoll).

 • Låsning av installationsmenyn

  Förhindrar obehörig åtkomst till installations- och konfigurationsinställningar, för att ge maximal bekvämlighet till gäster och förhindra onödiga kostnader för omprogrammering.

 • Full HD (1920x1080p) med inbyggd DVB-T-mottagare

  Med toppmodern LCD-skärmteknik har den här TV:n fullständig HD widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det möjliggör bästa möjliga bildkvalitet från alla typer av HD-ingångssignaler. Det ger en enastående flimmerfri, levande och skarp bild som ger gästerna en förbättrad tittarupplevelse. Med den inbyggda DVB-T-mottagaren kan TV:n visa digitala markbundna TV-kanaler, förutom de befintliga analoga kanalerna. Gästerna kan även lyssna på digitala radiokanaler.

 • USB-kontakt för enkel, omedelbar uppspelning av multimedia

  Med den här Philips TVn kan gäster ansluta ett USB-minne och direktuppspela multimedieinnehåll. De format som kan användas är MP3, bildspelsfiler (.alb) och JPEG-stillbilder.

 • Philips anslutningspanel är kompatibel så att gästenheter kan anslutas

  Den här TV:n fungerar smidigt med Philips anslutningspaneler. Gästen kan enkelt ansluta en dator, MP3-spelare, DVD-spelare, videokamera och andra enheter. Funktionen för autoavkänning gör att anslutningspanelen och TV:n växlar automatiskt så att innehållet från den anslutna gästenheten visas.

 • Miljövänlig design och flamsäkert hölje

  Tålighet är sammanvävt med det sätt som Philips gör affärer på. Philips TV-apparater är designade och tillverkade enligt våra EcoDesign-principer som har som mål att minska den totala miljöpåverkan, med hjälp av lägre strömförbrukning, borttagning av farliga ämnen, lägre vikt, effektivare förpackning och bättre återvinningsegenskaper. Philips TV-apparater är även inneslutna i flamsäkert material. Oberoende tester som gjorts av brandkårsväsendet har visat att även om TV-apparater ibland kan intensifiera bränder som orsakats av yttre källor bidrar inte Philips TV-apparater till att öka branden.

 • Programmering av startkanal

  Perfekt för reklam eller informationskanaler inom anläggningen eftersom den visar en förinställd kanal när TV:n slås på.

Visa alla specifikationer
 • Fråga din Philips-kontakt om du vill ha information om i vilka länder DVB-T fungerar.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av