Bordlampa

  Bege dig ut på äventyr

  Det här är en drömlampa som barnen själva kan dekorera. Philips myKidsRoom Pescaro bordslampa i form av en racerbil är tillverkad i kvalitetsmaterial och har LED-lampa. Dekorera bilen med dekalerna, slå på strömbrytaren och du är redo! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myKidsRoom Bordlampa

Pescaro, röd, LED 432733216 Hitta liknande produkter

Bege dig ut på äventyr

 • LED-lampa i hög kvalitet

  LED-lampa i hög kvalitet

  LED-teknologin, integrerad i den här Philips-lampan, är en unikt utvecklad lösning av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i hemmet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperatur, vilket anges i enheter som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal producerar ett varmt, behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal producerar ett svalt, mer stimulerande ljus. Den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en behaglig atmosfär.

 • Energibesparing

  Energibesparing

  Den här lågenergilampan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • För barn

  För barn

  Den här Philips barnrumslampan skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det som de tycker bäst om: nöje och kreativitet! Men den här lampan är också konstruerad att vara säker för ditt barn: den är kall vid beröring, stadig och använder giftfri färg.

 • Lång livslängd upp till 15 år

  Lång livslängd upp till 15 år

  En ljuskälla som du kan lita på. De integrerade lysdioderna i den här Philips LED-lampan håller upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Det är skönt att veta att du inte behöver oroa dig för underhåll eller lampbyten när du har den perfekta stämningen i ditt hem.

 • Strömbrytare på sladden

  Strömbrytare på sladden

  Eftersom strömbrytaren är diskret integrerad på sladden kan du enkelt tända och släcka lampan.

 • Produktdekaler medföljer

  Produktdekaler medföljer

  Den här Philips-lampan levereras med produktdekaler i paketet. På det här sättet har du full frihet att anpassa lampan till din egen smak.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av