Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/590301116/590301116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Infälld spot

  Inred hemmet med ljus

  Philips SmartSpot Ellips riktbara infällda spotar i set om 3 är perfekta som accentljus. Den minimalistiska designen i krom och aluminium smälter in med taket, medan energibesparande LED-lampor ger mycket och effektivt varmvitt ljus. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Infälld spot

ELLIPSE, krom, LED 590301116 Hitta liknande produkter

Inred hemmet med ljus

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  LED-teknologin, integrerad i den här Philips-lampan, är en unikt utvecklad lösning av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i hemmet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperatur, vilket anges i enheter som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal producerar ett varmt, behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal producerar ett svalt, mer stimulerande ljus. Den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en behaglig atmosfär.

 • Den perfekta spridningen för accentljus

  Den perfekta spridningen för accentljus

  Den här Philips-spoten har perfekt spridning för accentljus. Med det här ljuset kan du framhäva detaljer och funktioner i hemmet.

 • Justerbart spothuvud

  Justerbart spothuvud

  Rikta ljuset dit du behöver det mest genom att justera, rotera eller luta lampans spothuvud.

 • Energibesparing

  Energibesparing

  Den här lågenergilampan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Lång livslängd på upp till 15 år

  Lång livslängd på upp till 15 år

  En ljuskälla du kan lita på. De integrerade lysdioderna i den här Philips LED-lampan håller upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Skapa den perfekta stämningen i ditt hem utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av