Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/591631716/591631716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Infälld spot

  Framhäv hemmet med ljus

  Den här trion med enkla men sofistikerade Philips Lunar infällda spotar passar in i alla hem. Philips LED-lampor medföljer och lampan har rörliga spothuvuden så att du kan rikta det varmvita ljuset där du behöver det bäst. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Infälld spot

TAURUS, matt krom, LED 591631716 Hitta liknande produkter

Framhäv hemmet med ljus

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  LED-ljuskällan som levereras med den här armaturen, är en unikt utvecklad lösning av Philips. Från och med det ögonblick den tänds ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i hemmet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Den perfekta spridningen för accentljus

  Den perfekta spridningen för accentljus

  Den här Philips-spoten har perfekt spridning för accentljus. Med det här ljuset kan du framhäva detaljer och funktioner i hemmet.

 • Justerbart spothuvud

  Justerbart spothuvud

  Rikta ljuset dit du behöver det mest genom att justera, rotera eller luta lampans spothuvud.

 • Energieffektiv

  Energieffektiv

  Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • Lång livslängd på upp till 10 år

  Lång livslängd på upp till 10 år

  En ljuskälla som du kan lita på. LED-ljuskällan som levereras med den här armaturen, varar upp till 10 000 timmar (vilket motsvarar 10 år baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Det är skönt att veta att man inte behöver oroa sig för underhåll eller lampbyten utan har den perfekta belysningen hemma

 • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

  Den här armaturen är designad efter de senaste smakerna, trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du alltid har velat ha.

 • Perfekt när du vill koppla av och umgås

  Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en känsla av rymd och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av