myLiving Bordslampa

DYNA, röd, LED 674133216 Hitta liknande produkter
  • Inred hemmet med ljus

    Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674133216/674133216_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
    Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

    Bordslampa

    67413/32/16 Hitta liknande produkter

    Den roliga och lekfulla LED Dyna-skrivbordslampan med röda detaljer kommer lysa upp din arbetsplats perfekt. Det rörliga huvudet kan justeras och de högkvalitativa LED-ljuskällorna ger ett klart och jämnt ljus som är perfekt för arbete och studier. Läs mer om produkten

    Rekommenderat pris: 309,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

  • LED-lampa av hög kvalitet

    LED-lampa av hög kvalitet

    Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

  • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

    Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

    Utöver den vanliga 2 års garantin för den här lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga lampans LED-modul och driftdon.

  • Varmvitt ljus

    Varmvitt ljus

    Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

  • Energieffektiva

    Energieffektiva

    Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

  • Lång livslängd på upp till 15 år

    Lång livslängd på upp till 15 år

    En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 15 000 timmar (motsvarar 15 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

  • Strömbrytare på sladden

    Strömbrytare på sladden

    Med strömbrytaren diskret integrerad på sladden är det enkelt att tända och släcka lampan.

  • Rörligt lamphuvud

    Rikta ljuset dit du verkligen behöver det tack vare det rörliga lamphuvudet.

  • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

    Den här armaturen är designad efter de senaste smakerna, trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du alltid har velat ha.

  • Perfekt när du vill koppla av och umgås

    Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en känsla av rymd och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av