Välj en lampa
Kronljus
5 W (21 W), lågenergilampa, kronljus, liten sockel

EcoAmbiance Lågenergilampa - kronljus

5 W (21 W), Liten sockel, Varm vit 871016321535800 Find similar products
 • Snygg

  EcoAmbiance

  Lågenergilampa - kronljus

  871016321535800 Find similar products

  Den här lampan är ett bra val när du behöver en vanlig lågenergilampa av traditionell lampform. Läs mer om produkten

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Snygg

Få en fin form till ett fint pris

 • Spar upp till 76 % energi

  Spara upp till 76 % energi jämfört med din vanliga lampa. Den betalar sig själv och sparar pengar åt dig, år efter år. Sänk din energiräkning och börja spara nu.

 • Upp till 8 års livslängd

  Modern techNologies (modern teknik) har längre livslängd än vanliga lampor. Med 8 års livslängd ersätter en lampa 8 vanliga lampor och sparar därmed pengar och håller längre, år efter år. Livslängden baseras på en genomsnittlig användning på 2,7 timmar per dag eller 1 000 timmar per år. Medelvärdet påverkas av användningen under olika årstider (mörk vinter eller ljus sommar), väderförhållanden (solig eller mörk, regnig dag) och rummet där lampan används (kort användning i badrum eller lång användning i vardagsrum).

See all Specifications
 • Det är mycket osannolikt att det påverkar hälsan om lampan går sönder. Om den går sönder ska du ventilera rummet i 30 minuter och avlägsna delarna, helst med handskar. Placera dem i en försluten platspåse och för den till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. Använd inte en dammsugare.
 • * Kompakta lysrör måste behandlas som specialavfall. De måste föras till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. European Lighting Industry har skapat en infrastruktur som kan återvinna kvicksilver, andra metaller, glas m.m.

Recently viewed products

You might be interested in