Economy Lågenergilampa - spiral

15 W (75 W), E27-sockel, Varmvit 8718291218074 Hitta liknande produkter
 • Spendera lite, spara mycket

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291218074/8718291218074_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Economy

  Lågenergilampa - spiral

  8718291218074 Hitta liknande produkter

  Den här Philips Economy-lampan är ett prisvärt alternativ när du behöver en enkel, kompakt, energisparande lampa. Med den här kompakta lampan, som håller i upp till 6 år, sparar du upp till 80 % energi och pengar. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spendera lite, spara mycket

Philips-kvalitet till ett bra pris

 • Spar upp till 80 % energi

  Spar upp till 80 % energi

  Den här lampan förbrukar upp till 80 % mindre energi än traditionella ljuskällor, vilket innebär att du kan sänka dina elräkningar och minska din miljöpåverkan.

 • Lång livslängd – håller i upp till 6 år

  Lång livslängd – håller i upp till 6 år

  Philips energisparande lampor är gjorda för att hålla länge. Eftersom de har en livslängd på upp till 6 år slipper du många tidsödande och kostsamma lampbyten, samtidigt som du sparar energi år efter år.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

 • Det är mycket osannolikt att det påverkar hälsan om lampan går sönder. Om den går sönder ska du ventilera rummet i 30 minuter och avlägsna delarna, helst med handskar. Placera dem i en försluten platspåse och för den till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. Använd inte en dammsugare.
 • * Kompakta lysrör måste behandlas som specialavfall. De måste föras till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. European Lighting Industry har skapat en infrastruktur som kan återvinna kvicksilver, andra metaller, glas m.m.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av