Belysning
Välj en lampa
Stav
11 W (55 W) lågenergilampa, stav med E27-sockel

Economy Lågenergilampa - stav

11 W (55 W), E27-sockel, Varmvit 8718291658535 Hitta liknande produkter
  • Spendera lite, spara mycket

    Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291658535/8718291658535_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
    Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

    Economy

    Lågenergilampa - stav

    8718291658535 Hitta liknande produkter

    Om du behöver en enkel, kompakt, energisparande lampa får du mest för pengarna med Philips Economy-lampa. Med den kompakta lampan, som håller i upp till 6 år, sparar du pengar och upp till 80 % energi. Se alla förmåner

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spendera lite, spara mycket

Philips-kvalitet till ett bra pris

  • Sparar upp till 80 % energi

    Sparar upp till 80 % energi

    Den här lampan förbrukar upp till 80 % mindre energi än traditionella ljuskällor, vilket innebär att du kan sänka dina elräkningar och minska din miljöpåverkan.

  • Lång livslängd – håller i upp till 6 år

    Lång livslängd – håller i upp till 6 år

    Philips energisparande lampor är gjorda för att hålla länge. Eftersom de har en livslängd på upp till 6 år slipper du många tidsödande och kostsamma lampbyten, samtidigt som du sparar energi år efter år.

Visa alla specifikationer
  • Det är mycket osannolikt att det påverkar hälsan om lampan går sönder. Om den går sönder ska du ventilera rummet i 30 minuter och avlägsna delarna, helst med handskar. Placera dem i en försluten plastpåse och för den till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. Använd inte en dammsugare.
  • * Kompakta lysrör måste behandlas som specialavfall. De måste föras till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. European Lighting Industry har skapat en infrastruktur som kan återvinna kvicksilver, andra metaller, glas m.m.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av