Vit

  Vit

  Upplev sinnesro

  Kom igång med ditt Philips Hue White-startpaket och njut av belysning som du kan styra var du än är. Det handlar om att förenkla din vardag och ge dig sinnesro på smarta och praktiska sätt. Läs mer om produkten

 • Upplev sinnesro

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Upplev sinnesro

 • Styr belysningen, var du än befinner dig

  Styr belysningen, var du än befinner dig

  Fjärrstyr din belysning, oavsett var i världen du befinner dig. Kontrollera att alla lampor är släckta innan du går hemifrån och tänd dem från kontoret när du jobbar sent. Tack vare geofencing-teknik kan lamporna välkomna dig hem eller släckas automatiskt när du lämnar hemmet. Det handlar om att förenkla ditt liv och ge dig sinnesro på smarta och användbara sätt.

 • Garanterat jämn trådlös dimring

  Garanterat jämn trådlös dimring

  Upplev garanterat jämn dimring med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

 • Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet

  Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet

  Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

 • Styr belysningen på ditt sätt

  Styr belysningen på ditt sätt

  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen.

 • Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Du kan lägga till upp till 50 lampor och 10 tillbehör till din Philips Hue Bridge (medföljer). Utgå från ett av de tillgängliga startpaketen, lägg till olika Philips Hue-produkter och styr sedan belysningen via Philips Hue-appen i din iOS eller Android-enhet. Philips Hue bygger på ZigBee, en energieffektiv, säker och pålitlig teknologi för ljusstyrning. Systemet förbättras och uppdateras kontinuerligt med nya funktioner och både mjukvara och firmware uppdateras trådlöst och enkelt direkt i din Philips Hue-produkt.

 • Kompatibel med Apple HomeKit-teknik

  Kompatibel med Apple HomeKit-teknik

  Philips Hue White-startpaketet är kompatibelt med Apple HomeKit-teknologin; be Siri att tända dina lampor, dimra ljuset eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Använd tredjepartsappar för att länka dina lampor till andra Apple HomeKit-kompatibla enheter.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av